Başkan Paslı ve Yönetim Kurulu, ziyaretlere devam ediyor...

TAKİP ET

Dernek Başkanı Mehmet Paslı 'Bizlere göstermiş olduğu ilgi alakalarından dolayı yönetim kurulu arkadaşlarım adına Başsavcımız  Sn. Ayhan Yenilmez ve Sn. Jn.Yzb. Süleyman Sercan Candan'a teşekkür ederim' diyerek ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN BAŞSAVCI YENİLMEZ VE YÜZBAŞI CANDAN'A ZİYARET

Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez ve Hendek İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Süleyman Sercan Candan’ı makamında ziyaret etti.
Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Paslı, yönetim kurulu ve kadın kolları ile birlikte Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez‘i ve Hendek İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Süleyman Sercan Candan’ı makamında ziyaret ederek Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Dernek Başkanı Mehmet Paslı “Bizlere göstermiş olduğu ilgi alakalarından dolayı yönetim kurulu arkadaşlarım adına Başsavcımız  Sn. Ayhan Yenilmez ve Sn. Jn.Yzb. Süleyman Sercan Candan'a teşekkür ederim” diyerek ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.



Sakarya Hendek Cumhuriyet Başsavcısı İlçe Jandarma Karadenizliler Derneği Başsavcı Ayhan Yenilmez ziyaret