BAŞKAN MUSTAFA GENÇ'TEN VALİ KARADENİZ'E ZİYARET!

TAKİP ET

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Vali Yaşar Karadeniz'i ziyaret etti.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Sakarya Valiliği'ne atanan Vali Yaşar Karadeniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç yaptığı açıklamada, "Sakarya Valimiz Yaşar Karadeniz'e şahsım ve kurumum adına görevinde başarılar dilerim. Ziyaretimizde valimize Sakarya Ticaret Borsasının faaliyetleri, iştirakleri ve vizyon projeleri ile ilgili bilgiler verdik. Sakarya'nın ekonomik büyümesine katkı sağlamak amacıyla Valiliğimizle işbirliği yapmaya hazırız. Bölgesel kalkınma, tarım ve hayvancılığın desteklenmesi adına el birliğiyle çalışmaktan mutluluk duyarız" dedi.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ziyaret ile ilgili olarak “Sakarya Ticaret Borsamıza tebrikleri ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sakarya Ticaret Borsası'nın yatırımlarıyla bölgemizdeki kalkınmaya olan katkısını takdirle karşılıyorum. İşbirliği içinde başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum. Valilik olarak, yerel iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliğini güçlendirerek, şehrimizin sosyal ve ekonomik büyümesini desteklemek amacındayız. Bu ziyaret, önemli fikir alışverişlerine vesile olmuştur. " şeklinde konuştu.

sakarya valisi yeni vali vali yaşar karadeniz borsa ziyaret sakarya ticaret borsası başkan mustafa genç vizyon projeler tarım bölgesel kalkınma