Başkan Mehmet Ata'dan Erol Çetinkala'ya Teşekkür!
"Birlik ve beraberlik içinde geçen bu güzel festivalin, gerçekleşmesini sağlayan Hendek Karadenizliler Derneği Başkanı Erol Çetinkala'ya ve Festivalde desteklerini esirgemeyen Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Hüdaverdi Bahadır'a teşekkür ederim."
BAŞKAN ATA, KEMENÇE VE HORON COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, Hendek Karadenizliler Derneğinin düzenlediği Karadeniz Kültür ve Sanat Festivaline katılarak, Karadenizlilerin kemençe ve horon coşkusuna ortak oldu.
Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata'ya festival boyunca, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Dernek Başkanı Erol Çetinkala ve Yöneticiler eşlik etti.
Başkan Mehmet ATA, festival alanını dolaşarak, esnaflarla ve halkla sohbet etti. Başkan ATA, yaptığı selamlama konuşmasında festivali muhteşem bulduğunu, toplanan kalabalığı ve Karadenizlilerin kemençe horon coşkusundan etkilendiğini söyledi.
BAŞKAN ATA'DAN ÇETİNKALA VE BAHADIR'A TEŞEKKÜR
Ferizli Belediye Başkanı Mehmet ATA, festivale katılmaktan duyduğu mutluluğu, kendine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı teşekkür paylaşımıyla dile getirdi. Başkan ATA; "Hendek ilçemizde gerçekleştirilen 4. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivaline katıldık. Birlik ve beraberlik içinde geçen bu güzel festivalin, gerçekleşmesini sağlayan Hendek Karadenizliler Derneği Başkanı Erol Çetinkala'ya ve Festivalde desteklerini esirgemeyen Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Hüdaverdi Bahadır'a teşekkür ederim." diye paylaşım yaptı.