Başkan Kandemir'den promosyon açıklaması

TAKİP ET

Sakarya Hürriyetci Eğitim Sendikası Başkanı Yusuf Kandemir banka promosyon anlaşması  konusunda açıklama yaptı.

BAŞKAN KANDEMİR'DEN PROMOSYON ANLAŞMASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Sakarya Hürriyetci Eğitim Sendikası Başkanı Yusuf Kandemir İlçemizde bulunan okullarımızı yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısı eğitimin mutfağı olan öğretmen odasında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunup not aldı.
Sakarya Hürriyetci Eğitim Sendikası Başkanı Yusuf Kandemir banka promosyon anlaşması  konusunda açıklama yaptı. Başkan Kandemir; Haksızlığın adaletsizliğin karşısında; emeğin, liyakatin, alın terinin tarafıyız.İlcemizde görevli eğitim çalışanlarının banka promosyon anlaşması tekrar revize edilmesi günümüz ekonomik şartlarına göre anlaşmanın tekrar yapılandırılması için şehrimizde bulunan okullarımızı ziyaret ediyoruz. Bireysel dilekçe ile ilçe milli eğitim müdürlüğümüze talebimizin takipçisi olacağız, dedi. Başkan Kandemir, sosyoekonomik şartların giderek ağırlaştığı, eğitim çalışanlarının kazancının pula döndüğü ilçemizde eğitimin mevcut durumu her yıl olduğu gibi bu yılda yeni eğitim öğretim yılında yaşananlar bizleri çok üzmüştür, dedi.
Başkan Kandemir açıklamasını, Üyelerin hak ve menfaatleri sendikanın asli görevi olduğunu unutan,siyasetin gölgesine sığınmış, kulis ve entrikalarla makam ve kadrolaşmadan başka bir gündemi olmayanlara eğitim çalışanları gerekli cevabı verecektir, diye bitirdi.

Sakarya Hendek Hürriyetçi Eğitim Sendikası öğretmen İlçe milli eğitim müdürlüğü sendika promosyon anlaşması