BAŞKAN ERGÜL POLİS HAFTASINI KUTLADI

TAKİP ET

Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, Polis haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı.

BAŞKAN İSMAİL ERGÜL POLİS HAFTASINI KUTLADI...
Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Ergül, mesajında şunları kaydetti;“ Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza gönülden borçluyuz. Vatandaşlarımızın hak ve hürriyetlerinin kanunlar tarafından belirlendiği ülke yönetiminde temel ilke, tartışmasız, hukukun üstünlüğüdür. Kamu düzenini koruyan kanunların uygulanmasında emniyet teşkilatımıza önemli görevler düşmektedir. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır. Yürütülen kamu hizmetleri içinde belki de en zor şartlarda, gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimizin ailelerinin de fedakarlık yaptığı bir gerçektir. 177 yıldır her türlü zorluğa göğüs gererek halkın can ve mal güvenliğini koruyan, suçluları adalete teslim eden Polis Teşkilatının fedakar mensuplarının polis haftasını kutluyor, görevini yerine getirirken şehit olmuş tüm polislerimizi rahmetle anıyorum.”dedi. 

İsmail ERGÜL
Demokrat Parti Sakarya İl Bşk.

Sakarya Demokrat Parti İl Başkanlığı Başkan ismail Ergül Gültekin Uysal Cemal Enginyurt polis haftası polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü