Başkan Ergül'den kurtuluş mesajı

TAKİP ET

Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.
BAŞKAN ERGÜL'ÜN MESAJI:

Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun üzerinden tam 101 yıl geçti. Sakarya’mız için 21 Haziran 1921 gününün özellikle çok özel bir önemi bulunmaktadır. Bundan tam 101 yıl önce bugün, muhteşem bir kahramanlık örneği göstermiş olan Adapazarlılar, bir zaferi daha şanlı tarihimize gururla yazdırmıştır. Birlik ve beraberlik şuurumuzun müşahhas bir ifadesi olan Kurtuluş Savaşına giden yoldaki mihenk taşlarından birisi de; elbette ilimizde gösterilen direniş ve kazanılan bu büyük mücadeledir.
21 Haziran Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü münasebetiyle Sakaryalı vatandaşlarımızın bu şanlı günlerini tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; İstiklal Savaşı’na giden yolda büyük mücadele örneği göstererek kahramanca yurdunu savunup Hakka yürüyen Aziz Şehitlerimizi bu anlamlı gün vesilesiyle rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
İsmail ERGÜL
Demokrat Parti Sakarya İl Bşk.

Sakarya Adapazarı düşman işgali Kurtuluş Savaşı Atatürk sakarya Savaşı düşman işgalinden kurtuluş Demokrat Parti Gültekin Uysal Cemal enginyurt İsmail Ergül Ankara genel merkez