Başkan Ergül'den Kaynarca Çıkarması...

TAKİP ET

Demokrat Parti Sakarya il Başkanı İsmail Ergül ve beraberindekiler Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Kaynarca Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali’ne ziyaret etti.
Ziyarette DP başkan yardımcısı İbrahim Atalay, İl Kadın kolları başkanı Nigar Akman ve il genlik kolları başkanı ve Kaynarca ilçe başkanı Mehmet Birer’de hazır bulundu.  Festival alanında dolaşan il başkanı İsmail Ergül ve beraberindekiler, esnaf ziyareti yaparak sorunlarını ve taleplerini aktardılar. Heyet daha sonra  Genç Parti Kaynarca ilçe başkanı Fahri Kuş ve CHP İlçe Başkanı Ersan Ceylan’a ziyaret ederek sohbet ettiler.
Festival sonrasında açıklama yapan DP il Başkanı İsmail Ergül, “Böyle festivallerin yapılması hem ilçe esnafına hem de vatandaşlar için yararlı olduğuna inanıyorum. Tabi genel olarak esnaflarımız zor şartlarda  ayakta durmaya çalışıyorlar. Girdi maliyetlerin artmasıyla esnafın yükü daha da arttığını görüyoruz. Şuna inanıyoruz ki önümüzdeki seçimlerde kazandığımız taktirde öncelikli işimiz girdi maliyetlerin daha da aşağıya çekmesini sağlayacağız” dedi.

İsmail ERGÜL
Demokrat Parti Sakarya İl Bşk.


















Sakarya Kaynarca keşkek tarım hayvancılık festival Demokrat Parti Başkan İsmail Ergül