Başkan Ergül'den "Çiftçimizin yanındayız" açıklamasına tepki!

TAKİP ET

Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, Ak Parti il Başkanı Yunus Tever'in 'Çiftçimizin yanındayız' açıklamasına tepki gösterdi. 

Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, Ak Parti il Başkanı Yunus Tever’in “Çiftçimizin yanındayız” açıklamasına tepki gösterdi. 
Başkan Ergül, “İktidar Türkiye’de çiftçinin yüzü güldüğünü söylüyor. Bunu hangi şartlarla söylüyorlar? Söğütlü ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti il başkanı Tever, hiç bir şey olmamış gibi çiftçiye her zaman destek verdiklerini dile getiriyorlar. Acaba bunca yıl zaman içinde çiftçimize ne desteği verdiler? Şu an mazot, gübre, tohum gibi girdi fiyatları tavan yapmış durumda. Bunla alakalı bir çare bulabildiler mi? İktidar sadece bunları görmemezlikten gelip vatandaşımıza “Biz bunları biliyor ve yakından takip ediyoruz.” diyorlar.  Çiftçimiz perişan,tarlasına ekemez durumda. Bizler hiçbir zaman kuru gürültü siyasetiyle, çatışma ve krizlerden beslenerek prim yapmaya çalışmayız. Ama iktidar maalesef çiftçimizi perişan etmiş durumdalar. Şimdi ise seçim yaklaşınca yine sahalara çıkıp, vatandaşımıza köylümüze yalanlar söyleyerek göz boyamaya çalışıyorlar. Ama şunu inanıyorum ki benim halkım benim köylüm bu oyunlara gelmeyeceğini inanıyorum” dedi.

sakarya ak parti demokrat parti tarım çiftçi ankara yunus tever ismail ergül