BAŞKAN ERGÜL'DEN 10 KASIM MESAJI

TAKİP ET

Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, 10 Kasım Mesajı yayınladı.

BAŞKAN ERGÜL’DEN 10 KASIM MESAJI
Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83’üncü yıldönümü dolayısı ile mesaj yayımladı.
Başkan Ergül yayımladığı mesajda, Atatürk’ün çağının çok ötesinde öngörüyle, gelecekte neler yapılması gerektiğini anlatan bir lider olduğunu söyledi. Ergül “İstikbal umudunu yitirmiş, istiklâlini, mevcudiyetinin en kıymetli değerlerini, birliğini, beraberliğini kaybetme eşiğine gelmiş bir millete, istiklâli için mücadele etme azmini, istikbal için gayret etme aşkını öğreten mümtaz bir kimliktir Atatürk. Atatürk'ün büyüklüğüne en önemli delaletlerden biri; yaşadığımız her bir badire sonrası O'nun aklı ve öngörüsüne, kriz yönetimine ve yönlendirmesine, liderlik konusundaki maharetine, vefatından 83 yıl sonra da ihtiyaç duyuyor oluşumuz ve ihtiyaç duyacağımız gerçeğidir. Bu düşüncelerle ve inançla 83. yılında Milletimizin Büyük ve Kaim Lideri Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyor, hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve bizlere, milletimize, Türk gençliğine bıraktığı mirasa tutku ve kararlılıkla sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz.”
İsmail ERGÜL
Demokrat Parti Sakarya İl Bşk.

sakarya siyaset demokrat parti demokrat parti i̇l başkanlığı başkan i̇smail ergül gültekin uysal cemal enginyurt demokratlar