Başkan Demirel'den gövde gösterisi!

TAKİP ET

Biz birileri gibi yardım yapıp, fotoğraflar çektirmiyoruz. Bizim yaptığımız yardımları Allah biliyor. Bu kooperatifin bu duruma gelmesinde divan başkanımız Ali Yılmaz, birlik başkanım Hasan Alişan'ın çok emekleri var.

DEMİREL GÜVEN TAZELEDİ

Hendek Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kuruluna tek liste ile giren Mehmet Yaşar Demirel, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hendek Gençlik Merkezi ARMONİ DÜĞÜN Salonunda düzenlenen kongreye yoğun katılım oldu. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kongre salonuna son anda gelerek, Başkan Mehmet Yaşar Demirel ve ekibini tebrik etti.

TEK ADAYLI KONGREYE YOĞUN KATILIM OLDU

Yoğun katılımın olduğu kongreye,  Doğu Marmara Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz, SESOB Başkanı Hasan Alişan,  Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Sakarya esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Salihoğlu, Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Hendek Halk Bankası Müdürü Özkan Karakoç, Siyasi Parti İlçe Başkanları,  Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ile Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Üyeleri Esnaflar katıldı.
DİVAN OLUŞTURULDU 

Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunun Divan Başkanlığını Ali Yılmaz, Kâtip Üyeliklerini ise Cemil Varlıca ile Hasan Ayar yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından gündem maddelerinin okunması ve oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Seçim sonrası dilek ve temenniler bölümünde, divan başkanının belirlediği konuşmacılara söz verildi.

BAŞKAN DEMİREL; BİZ BİRİLERİ GİBİ YARDIM YAPIP, FOTOĞRAF ÇEKTİRMİYORUZ

Kongre sonunda teşekkür konuşması için mikrofona Mehmet Yaşar Demirel, geldi. Başkan Demirel; Genel kurula onur verdiğiniz için şahsım ve yönetim kurulum adına, sizlere teşekkür ederim. 6 Şubat’ta ülkemiz asrın felaketiyle karşılaştı. Depremde ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Devletimiz gerekenleri yapıyor, yapmaya da devam ediyor. Şunu belirtmek istiyorum, sizlerin adına gerek esnaf odası, gerek esnaf kefalet kooperatifi olsun Cumhurbaşkanımızın verdiği talimat doğrultusunda deprem bölgelerine destek amacıyla 700 Bin TL destek gönderdik. Yaptığımız ayni yardımlarda var. Dört tane yönetim kurulu üyem, evlerine depremzede aileler getirdi. Onların bakımlarını üstlendiler, bizde onlara katkı sağlıyoruz. Bunu şunun için söylüyoruz, Biz birileri gibi yardım yapıp, fotoğraflar çektirmiyoruz. Bizim yaptığımız yardımları Allah biliyor. Bu kooperatifin bu duruma gelmesinde divan başkanımız Ali Yılmaz, birlik başkanım Hasan Alişan'ın çok emekleri var. TESKOMB Başkanımızın çok emeği var. istediğimiz plasmanları aldık. Bugün plasmanımız 318 bin TL'dir. Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum. Benim bu işe girdiğimde ilk defa esnaf odalarına sahip çıkıldı. Bunu es geçmek doğru bir şey değil. Çok güzel bir genel kurul oldu. Sağ olun, var olun, Allah'a emanet olun." diye konuştu.

HALKBANKASI MÜDÜRÜ KARAKOÇ; ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kongrede söz alan Hendek Halk Bankası Müdürü Özkan Karakoç, kısa bir selamlama konuşması yaparak, Hendek esnafının yanında durmaya devam edeceklerini söyledi.

Halkbankası Müdürü Özkan Karakoç;" Tüm katılımcıları sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Katılımınız için hepinize ayry ayrı teşekkür ediyorum. Halk Bankası olarak kuruluşumuzun amacı esnafımızın yanında olmaktır. Kuruluşumuzdan bugüne kadar sürekli olarak esnafımızın yanında olduk, bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum" dedi. ifadelerine yer verdi.

SESOB BAŞKANI HASAN ALİŞAN; DERENİN TAŞIYLA, HAVANIN KUŞUNU VURUYORUZ. TAŞTA BEDAVA, KUŞTA BEDAVA...

SESOB Başkanı Hasan Alişan, kongrede söz alarak, duygu ve düşüncelerini söyledi. Başkan ALİŞAN, "Mehmet Demirel yerlerde sürünen kooperatifi göğe çıkardı" dedi.

SESOB Başkanı Hasan Alişan konuşmasına başladığında mikrofon talihsizliği yaşadı. arızalı mikrofonu bırakarak, ben mikrofonsuzda konuşurum. Ben Hendekliyim, benim sesim gür çıkar, dedi ve konuşmasını mikrofonsuz yaptı.

SESOB Başkanı Hasan Alişan; "Ben bu uyumu, bu ahengi ve bu birlik beraberliği tebrik ediyorum. İlk defa Hendek'te bu kadar güzel bir genel kurul gördüm. Belki de Mehmet Yaşar Demirel'in SESOB Başkan vekili olmasıda bu güzelliğe katkı sağlamıştır. Ben Güldibi köyünden biri olarak bu uyumu sağlayanları tebrik ediyorum. Geçmişi hatırlayın. Esnaf Kefalet Kooperatifi yeri düne kadar kapalıydı, geçmişi hatırlayın. Bugün divan başkanlığı yapan bölge birlik başkanımız söyledi, Sakarya’da ikinci sırada. Ben Sakarya Esnaf Odaları Birliği başkanı sıfatıyla buradayım. Ben aynı zamanda Kredi ve kefalet kooperatifi başkanıyım. Ben üçüncü sıradayım, o ikinci sırada. Ben daha çok çalışacağım, inşallah önce ikinci olup onları geçmeye çalışacağım, nasip olursa da birinci oluruz. İki olmadan bir olunmaz. Öncelikle vurgulamak istiyorum güzel bir genel kurul yaptık.  Herkes üzerine düşeni yapacak. Az önce söylendi bu hükümet zamanındaTahmini bütçe 1 Milyon küsürden, 2 Milyon küsürün üstüne çıkmış. 2 milyon TL kar etmiş, bu o kadar kolay bir iş değil. derenin taşıyla, havanın kuşunu vuruyoruz, derenin taşı bedava, havanın kuşu bedava. Al da vur, vurabilirsen. işte bu kabiliyet meselesidir, başarı meselesidir.  Onun için arkadaşlarımı tebrik ediyorum, kutluyorum. Biz esnafımızın sorunlarını karar vericilere anlatmaya çalışıyoruz. Yeniden yapılandırma ve EYT ile ilgili süreci anlattık, anlattık. eyt ile piyasaya para gelecek ve piyasa canlanacak. EYT de piyasayı canlandıracak, biz elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz.. Evet! 6 Şubat’ta asrın felaketiyle karşılaştık. Sakarya olarak üstümüze düşeni yaptık çünkü bu depremi en iyi biz anlarız. Hayatını kaybeden Vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılara Allah şifa versin. Hendek Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yerde idi, göğe çıktı. Tüm arkadaşları tebrik ediyorum, sizlere saygılar sunuyorum"  diye konuştu.

Daha sonra mikrofona 25. Dönem Milletvekili Ali İnci geldi. Ali İnci selamlama  konuşması yaptı.

YENİ YÖNETİM:

Yönetim Kurulu Asil

1-Mehmet Yaşar Demirel,

2-Mustafa Turnacı,

3-Kenan Coşkun,

4-Mehmet Dere,

5-İbrahim Özbek

Denetim Kurulu Asil

1-Huri Hacıoğlu

2-Aykut Ayar

Bölge Birliği Temsilcileri

1-Mehmet Yaşar Demirel  

2-Mustafa Turnacı

3-İbrahim Özbek

 






















































































Sakarya Hendek Sesob Fırıncılar Federasyonu Marmara kooperatifler birliği Esnaf odaları Hasan Alişan Demirel Ali Yılmaz halkbankası Özkan Karakoç seçim deprem