BAŞKAN BAYRAKTAR, SAKARYA TARIMININ SORUNLARINI ANLATTI
Hendek'te düzenlenen Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarında konuşan Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Ali Şener Bayraktar Sakarya Tarımının sorunlarını anlattı.
BAŞKAN BAYRAKTAR TARIMIN SORUNLARINI ANLATTI
Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Ali Şener Bayraktar, Hendek'te düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında konuştu.
Hendek’te düzenlenen Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarında konuşma yapan Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Ali Şener Bayraktar, kahverengi kokarca, don ve yaşanan kuraklığın Sakarya Tarımına verdiği zararları anlattı.
Başkan Bayraktar konuşmasında, zararın büyük olduğunu ve 18 milyar TL zarardan bahsetti. Başkan Bayraktar yaşanan olumsuzluklar yüzünden fındık, ayva, üzüm ve mısır üreticisinin zor durumda kaldığını anlattı.