BAŞKAN BAYRAKTAR, BAYRAK DAĞITTI

TAKİP ET

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hendek'te İlçe merkezinde esnafları tek tek ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.

BAŞKAN BAYRAKTAR BAYRAK DAĞITTI

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hendek’te İlçe merkezinde esnafları tek tek ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.

CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, bayrak dağıtımı yaparken, esnafların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Başkan Bayraktar; "104 yıldır sönmeyen meşalenin ışığında bugün 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramımızı kutluyoruz. Çarşı esnafımıza şanlı Türk bayrağımızı hediye edip bayramlarını kutladık." dedi.

AL KIRMIZI BAYRAĞIMIZIN ALTINDA HEP BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yüz yıllar geçse de al kırmızı bayrağımız altında , ATATÜRK’ün ilkelerinden ayrılmadan hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bu inancı ve ışığı bir kez daha görmenin mutluluğuyla; Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu vatan için mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

 























hendek chp bayraktar başkan nihat bayraktar 19 mayıs 19 mayıs atatürkü anma gençlik ve spor bayramı türk bayrağı Mustafa Kemal Atatürk al kırmızı bayrağımız