Başkan Baykal; Öğrencilerimizin Kampüs yolculuğu çilesi bitiyor...

TAKİP ET

Öğrencilerin 2 vasıta değiştirerek yaptıkları kampüs yolculuğu 1,5 saat sürüyor. Öğrencilerin 2 vasıtaya ödedikleri ücret, bütçelerini sarsıyor...

ÖĞRENCİLERİN 2 VASITALI KAMPÜS YOLCULUĞU ÇİLESİ...
Hendek'te ikamet eden üniversite öğrencileri Sakarya Üniversitesi Kampüsüne gitmek için 2 vasıta değiştirmek zorunda kalıyor. 
Öğrencilerin 2 vasıta değiştirerek yaptıkları kampüs yolculuğu 1,5 saat sürüyor. Öğrencilerin 2 vasıtaya ödedikleri ücret, bütçelerini sarsıyor.
Kaybedilen zaman ve ödenen ücret yüzünden çileye dönen Kampüs yolculuğu, öğrencilerin en büyük sorunu. Sorundan öteye, adeta çile...
ÖĞRENCİLERİN KAMPÜS YOLCULUĞU ÇİLESİ BİTİYOR MU?
AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal
'a Üniversite öğrencilerinin yaşadığı kampüs yolculuğu çilesini sorduk. Başkan Baykal, her ne kadar sorumuza cevap vermek istemese de, bir şekilde bilgiye ulaştık.
Yaptığımız araştırmalar sonucunda, Üniversite Öğrencilerinin yaşadığı Kampüs yolculuğu çilesinin çözüme kavuşmak üzere olduğu bilgisine ulaştık. Ulaştığımız bilgi sonrası, İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'la tekrar görüştük ve başkan Baykal'dan gereken bilgiyi aldık.
Başkan Baykal; "Girişimlerimiz sonucu, yönetim kurulu üyemiz Gül Koop Başkanı Kaan Sunman, Hendek Belediyesi ve Büyükşehir ortak çalışmasıyla üniversite kampüsüne tek araçla öğrencilerin taşınması sorunu çözmeye çalışıyoruz.  Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonunda, Mart ayında bu konu hakkında gereken kararın verileceğini ve bu karar sonrası öğrencilerimiz, Sakarya Üniversitesi Kampüsüne tek araçla gidecek. Bu karar sonrası Öğrencilerimiz, zaman olarak ve maddi olarak kazançlı olacak. AK Parti olarak, öğrencilerimizin daima yanındayız" Dedi.

sakarya hendek belediyesi hendek gerçek haber gül koop ak parti baykal üniversite sakarya üniversitesi kampüs