Başkan Baykal: Engelleri kaldırmak için çaba sarf etmeliyiz...

TAKİP ET

Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklerde Başkan BAYKAL'a Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

BAŞKAN BAYKAL, ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİNE KATILDI
AK Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldı.
Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklerde Başkan BAYKAL'a Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şubesi’nin Armoni Organizasyon firması ile ortaklaşa Hendek Gençlik Merkezinde düzenlediği programa katıldı.
Başkan BAYKAL, Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim Merkezinin düzenlediği programa  katıldı.
BAŞKAN BAYKAL; ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ÇABA SARF ETMELİYİZ...
Başkan BAYKAL, Engelliler Haftası dolayısıyla kısa bir açıklama yaptı. Başkan BAYKAL açıklamasında;  "Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Engeli olmayan herkes her an için bir engelli adayıdır. Bu nedenle engelleri ortadan kaldırmak, engellilerin rahat ve huzurlu bir hayat yaşaması yönünde çaba sarf etmek ve hayatı engelliler adına daha yaşanabilir kılmak, duyarlı tüm toplumların ortak sorumluluğudur. Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır.” Dedi.














Sakarya Hendek Ak Parti Engelliler Haftası Siyaset Sakarya Ortopedik Engelliler Derneği Engelli Ortopedik Engelli Gelişimsel yaklaşım özel eğitim özel çocuklar başkan Baykal