BAŞKAN BAYKAL'DAN ULUDERE ÇAYI AÇIKLAMASI

TAKİP ET

Milletvekilimiz Sn. Ali İnci ve Sakarya DSİ Müdürümüz Abdurrahman Cebeci ve ekibiyle ilçemiz Köprübaşı Mahallemizde incelemede bulunduk...

BAŞKAN BAYKAL'DAN ULUDERE ÇAYI AÇIKLAMASI

AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Uludere Çayı rekreasyon çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Başkan Baykal yaptığı açıklamada;

"Milletvekilimiz Sn. Ali İnci ve Sakarya DSİ Müdürümüz Abdurrahman Cebeci ve ekibiyle ilçemiz Köprübaşı Mahallemizde incelemede bulunduk.

Bu yıl ilçemizde yaşanan sel felaketlerinde görüldü ki, Hendek Uludere Rekreasyon projesi sayesinde ilçemiz merkezinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Müjdesini vermek isteriz ki, projeye kaldığımız yerden devam ediyoruz ve Köprübaşı Mahallemizde Uludere üzerine araç trafiği için köprü yapıyoruz. Köprünün inşaasına ise bu yıl bitmeden Aralık ayının sonunda kazma vurularak başlanacaktır.

Proje kapsamında köprüden Uludere kaynağına doğru duvar ve su taraçaları yapılacak ayrıca Çağlayan Mahallemize doğru  proje kaldığı yerden devam ettirilerek derenin ıslahı sağlanacaktır.

Hendek’li hemşehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize değer katmak ve daha güzel, daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Av. Hasan Serdar Baykal

AKPARTİ HENDEK İlçe Başkanı

 





ak parti başkan baykal uludere çayı rearasyon çalışması ali inci dsi sakarya dsi abdurahman cebeci sel felaketi köprü araç trafiği su taraçaları çağlayan mahallesi