Başkan Baykal'dan asfalt ihalesi iptaline sevinenlere kötü haber!

TAKİP ET

Yeşilvadi için yapılan asfalt ihalesinin iptal edilmesini sevinç çığlıklarıyla karşılayan muhalefet üyelerinin yanında bizim çevremizde de sevinçle karşılayanlar oldu. Bu olumsuzluğa sevinenlerde maalesef Hendeklilik bilinci oluşmamış.

BAŞKAN BAYKAL SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTI
AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, ilçe danışma toplantısında selamlama konuşması yaptı. Başkan Baykal, selamlama konuşmasında, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak yaptıkları çalışmaları, eğitim ve sağlık alanında Hendek'e yapılan hizmetleri anlattı.
BAŞKAN BAYKAL'IN AK PARTİ AŞKI
Başkan Baykal; konuşmasının başında dayısının vefat haberiniduyurdu. 25. Dönem Milletvekili Ali İnci'nin dünürü ve ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'ın dayısı Coşkun Acıbal'ın vefat haberi, salonda üzüntüyle karşılandı. Dayısının vefat haberini söylerken  Başkan Baykal'ın gözleri doldu, sesi titredi. Dayısının vefatına rağmen ilçe danışma toplantısına katılan Baykal'ın AK Parti davasına duyduğu bağlılık, AK Partililer tarafından takdir edildi.
EĞİTİM HİZMETLERİ
Başkan Baykal konuşmasında, eğitim alanında yapılan hizmetlerden bahsetti. Başkan Baykal, onarım-bakım çalışması yapılan okulların isimlerini açıkladı.
SAĞLIK HİZMETLERİ VE TEŞEKKÜR
Başkan Baykal konuşmasında; sağlık alanında yapılan hizmetlerden bahsetti. Başkan Baykal Hendek Devlet Hastanesindeki doktor kadrolarındaki eksikliklerin büyük bölümünü kapattıklarını ve göreve başlayan uzman doktorlardan bahsetti. Başkan Baykal, Hendek Devlet Hastanesinde göreve başlayan uzman doktorlar için, il başkanı Yunus Tever'e ve milletvekillerine teşekkür etti.
BAŞKAN BAYKAL, ASFALT İHALESİNİN İPTALİNE SEVİNENLERE KÖTÜ HABERİ VERDİ
Başkan Baykal, konuşmasında Büyükşehir Belediyesinin Hendek'e yaptığı hizmetlerden bahsetti. Büyükşehir Belediyemiz geçen yıl, Bakacak, Göksu, Kurtuluş, Yeniyayla mahallelerimizde 25 km asfaltlama çalışması yaptı. Bu mahallelerimizde yaşanan sel ve heyelanlar nedeniyle bu mahallelere öncelik sağlandı. Bugün Kocatöngel mahallemizde asfalt çalışması başladı, Hendeğimize hayırlı olsun. Bu çalışmayla birlikte Dereköy, Kocatöngel, Çobanyatak, Hallaç, Yeşilvadi, Kalayık, Yeşilköy, Harmantepe, Çayırbaşı Düzyazı, Çakallık, Kargalı, Martinler, Gündoğan,Yeniköy, Yarıca, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Hacımbey, Hüseyinşeyh mahallelerine ek olarak, Merkez Rasimpaşa, merkez Yavuz Sultan Selim Caddesi, Prof. Dr. Ayhan Kızıl Caddesi, Servetiye Caddesi ve Atatürk Bulvarı olmak üzere %20 artışla 62 bin ton asfalt Hendeğimize hayırlı olsun. Bu çalışmaları yaparken muhalefet partilerinin alışık olduğumuz, kısık sesli eleştirilerinide gördük. Onlar kendi genel merkezlerinin ezikliklerini, 6'lı 7'li masaların ezikliğini örtmeye çalışıp, sinekten yağ çıkartmaya çalıştılar. Yeşilvadi için yapılan asfalt ihalesinin iptal edilmesini sevinç çığlıklarıyla karşılayan muhalefet üyelerinin yanında bizim çevremizde de sevinçle karşılayanlar oldu. Bu olumsuzluğa sevinenlerde maalesef Hendeklilik bilinci oluşmamış. Biz, Hendek, için çalışmaya devam edeceğiz. Biz Hendek için parti büyüklerimizi yormaya devam edeceğiz, dedi
 

Sakarya Hendek Ak Parti belediye büyükşehir belediye Ekrem Yüce asfalt asfalt müjdesi altılı masa hastane doktor eğitim il başkanı Yunus Tever Ali İhsan Yavuz Baykal ilçe danışma toplantısı