Başkan Baykal'dan 12 Mart Mesajı

TAKİP ET

Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Av.Hasan Serdar Baykal, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile ilgili mesaj yayınladı

BAŞKAN BAYKAL 12 MART MESAJI YAYINLADI 

​​​​​​Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Av.Hasan Serdar Baykal İstiklal Marşının kabul edilişinin 102. Yıldönümünü ile ilgili mesaj yayınladı.  

Av.Hasan Serdar Baykal mesajında; "İstiklal Marşı Türk Milletinin vatan ve bayrak sevgisinin, özgür ve bağımsız yaşama arzusundan tavız vermeden, haksızlıklara karşı dimdik ayakta durarak yeniden var olma mücadelesinin bir eseridir. Mehmet Akif Ersoy, “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” derken verilen mücadelenin büyüklüğünü, milletimizin zor şartlar altında gösterdiği kahramanlığı ifade etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 102. yılında bu güzel vatanı bizlere emanet eden, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve merhum Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla ve rahmetle anıyorum." dedi.

AV. HASAN SERDAR BAYKAL - AK PARTİ İLÇE BAŞKANI 

sakarya hendek hendek ak parti ak parti akp hasan serdar baykal 12 Mart istiklal marşı istiklal marşı kabulü kurtuluş savaşı şair mehmet akif ersoy hendek gerçek haber hendekgercekhaber