BAŞKAN BAYKAL: 14 MAYIS SEÇİMLERİNE HAZIRIZ...

TAKİP ET

İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal; "İlçe Teşkilatı olarak bizi ziyaret eden, bizimle fikir alış verişinde bulunan aday adaylarımıza yardımcı oluyoruz. Bizler AK Parti Ailesinin bireyleriyiz. AK Parti Ailesinde ben yok, biz var. Aziz Koç'ta bu ailenin bir üyesidir. İlçe Teşkilatı olarak Aziz Koç'la gereken bilgi alış verişini yaptık. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine Hendek ilçe Teşkilatı olarak hazırız" dedi.

AZİZ KOÇ HENDEK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ!

28.Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Aziz Koç, Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  Milletvekili Aday Adayı Aziz Koç'u İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahim Baş ve Meclis Üyeleri karşıladı.

BAŞKAN BAYKAL: 14 MAYIS SEÇİMLERİNE HAZIRIZ...

İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal; "İlçe Teşkilatı olarak bizi ziyaret eden, bizimle fikir alış verişinde bulunan aday adaylarımıza yardımcı oluyoruz. Bizler AK Parti Ailesinin bireyleriyiz. AK Parti Ailesinde ben yok, biz var. Aziz Koç'ta bu ailenin bir üyesidir. İlçe Teşkilatı olarak Aziz Koç'la gereken bilgi alış verişini yaptık. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine Hendek ilçe Teşkilatı olarak hazırız" dedi. AZİZ KOÇ TEŞEKKÜR ETTİ!

28.Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Aziz Koç; "Hendek İlçe Başkanımiz Sn Hasan Serdar Baykal ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerini ve Gençlik Kolları başkanımı  ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulunduk. Aday adaylığı çalışmalarımda şahsıma gösterdikleri gösterdikleri ilgi alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

hendek ak parti milletvekili aday adayı 14 mayıs seçimleri hendek ak parti aziz koç başkan baykal belediye meclis üyesi milletvekili