Başkan Baykal 14 Mart Tıp Bayramı'nda Hastaneyi Ziyaret Etti

TAKİP ET

Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Hendek Devlet Hastanesini Ziyaret Etti.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Küçükyılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Baykal; "Sağlık çalışanlarının hayatımızın her alanında bizlerle olduğunu, sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalıştığınızı,karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır. Bu vesileyle size minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar,vatandaşlarımıza büyük fedakârlıklarla sağlık hizmeti veren, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Bütün sağlık çalışanlarımıza görevlerinde kolaylık ve muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

hendek hendek devlet hastanesi ak parti akp hasan serdar baykal başhekim ünal küçükyılmaz doktor hekim sağlık sağlıkçı 14 mart tıp bayramı tıp bayramı