Başkan Bayındır: Seçim öncesi verilen sözler unutuldu...

TAKİP ET

İlçe Başkanı Fatih Bayındır'ın başkanlık yaptığı buluşmaya; Gazeteci Hasan Öztürk, Ahmet Çileci, Ahmet Köse, Kadir Kazın, Cemil Tekin, Bülent Yaman, Serhat Koç, Gürkan Özer ve Hendek Gerçek Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Orhan Topçu katıldı.

İYİ PARTİ GAZETECİLERLE BULUŞTU...
İYİ Parti İlçe Teşkilatı 10 Ocak Gazeteciler Günü arifesinde Hendekli Gazetecilerle buluştu. İlçe Başkanı Fatih Bayındır'ın başkanlık yaptığı buluşmaya; Gazeteci Hasan Öztürk, Ahmet Çileci, Ahmet Köse, Kadir Kazın, Cemil Tekin, Bülent Yaman, Serhat Koç, Gürkan Özer ve Hendek Gerçek Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Orhan Topçu katıldı.
Gazetecilerle yapılan buluşma toplantısında, ilçe gündemi, siyaset, eğitim, sağlık, ekonomi, Hendekspor ve belediye hizmetleri konuşuldu.
Başkan Fatih Bayındır kısa bir konuşma yaparak, toplantıyı açtı. Başkan Bayındır, Pandemi dolayısıyla basınla biraraya gelemediklerini söyleyerek, katılımlarından ötürü gazetecilere teşekkür etti.
BAŞKAN BAYINDIR'DAN BELEDİYE YÖNETİMİNE ELEŞTİRİ...
İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Hendek Belediyesi bugüne kadar yol, kaldırım, park bahçe ve asfalt çalışması yaptı. Bu hizmetler belediyelerin yapması gereken hizmetlerdir. Şu ana kadar Başkan Babaoğlu seçim beyannamesindeki projelerini hayata geçiremedi. Başkan Babaoğlu'nun seçim beyannamesi, halkla yapılan bir sözleşmedir. Bu sözleşmenin şartlarını yerine getirmesi gerekir. Zaman çabuk geçiyor. Üç sene bitmek üzere. Bu halk sandıkta bunun hesabını sorar, dedi.

İlçe Başkanı Bayındır konuşmasında, ilçede yapılan trafik etlem planının eksikliklerinden bahsederek, yapılan çalışmaların neticesinde trafik sorununun çözülmediğini, aksine trafik sorununun arttığını söyledi.
İlçe Başkanı Bayındır, Yenimahallede yapılan cep park çalışmalarının gereksiz olduğunu, cep parkların bir işe yaramadığını, çalışmalar yapılırken mahalle esnafı ve halkın görüşünün alınmadığını söyleyerek, Yenimahalledeki çalışmalarda eksiklikler olduğunu söyledi.
İlçe Başkanı Bayındır, Hendek halkına zehirli su içirenlere hesap sorulmadığını, su analiz raporunun hala kamuoyuna açıklanmadığını söyleyerek, belediye başkanı Turgut Babaoğlunu SASKİ ile ilişkiler konusunda eleştirdi.
İlçe başkanı Bayındır, Hendek Belediyesinde ikbal kavgası var. Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör, Hüdaverdi Bahadır'a Yenimahalledeki çalışmalar için teşekkür ediyor. Asıl teşekkürü başkan Turgut Babaoğlu'na etmelidir. Hepsinin bir siyasi hesabı var. Bu kavga seçimler yaklaştıkça dahada açık bir şekilde ortaya çıkacaktır.
İlçe Başkanı Bayındır, toplu konut projeini söz verdiler yapamadılar. Dar gelirli vatandaşlara ucuz konut vaadi havada kaldı. Aynı şekilde seçilmeden önce, Kemaliye Kentsel Dönüşümü biz çözeriz sözleride tutulmadı. seçilene kadar verilen sözler, koltuğa oturduktan sonra unutuldu, dedi.
İlçe Başkanı Bayındır, Hendekspor'a siyaset bulaştı.Hendekspor konusunda bizim düşüncelerimiz alınmadı. Eğer bize gelinseydi, biz de Hendekspora katkı sağlardık. Maalesef Hendekspor iyi yönetilmiyor ve işler yolunda gitmiyor, dedi.
 

 

hendek siyaset i̇yi̇ parti gazeteciler 10 ocak gazeteciler günü kutlama yemek hendek belediyesi başkan turgut babaoğlu