BAŞKAN BAHADIR, GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI!

TAKİP ET

Sorulan sorular ve verilen cevaplar, haberin içindeki videodadır. Videoyu izlerseniz, Hendekspor'la ilgili merak edilenler haberin videosunda. Videoyu mutlaka izleyin.

HENDEKSPOR YÖNETİMİ, BAYRAKTEPE'DE BASINLA BULUŞTU

Hendekspor Yönetimi, Bayraktepe'de basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına Hendek'li basın mensuplarından; Ahmet Köse, Orhan Topçu, Mehmet Kavis, Bülent Yaman, Gürkan Özer, Cemil Tekin ve TV 264'ten gazeteci Alaattin Onur katıldı.

Basınla yapılan kahvaltı programında Hendekspor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Bahadır'ı, Transfer Komitesi üyesi; Nurullah Akçay ve Engin Varlıca, basın sorumlusu Uğur Nal, taraftardan sorumlu Selman Özkılınç, Yöneticiler; Ulvi Başpehlivan, Selami Keskin ve Hüseyin Çamur, yalnız bırakmadı.

Hendekspor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Bahadır, toplantıda göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan çalışmalar ile alakalı olarak basın mensuplarına bilgiler verdi. 

Basın mesuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Hendekspor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır, hedefimizde şampiyonluk var. şampiyon olmak için, elimizden geleni yapacağız, dedi.

Başkan Bahadır, hedefimiz yaptığımız çalışmayla, ilçeyle bütünleşerek, Hendekspor'u 3. Lige çıkartmaktır. Hendek'li gazetecilerle, Sakarya'lı gazetecilerle bir araya gelerek Hendekspor'u konuşacağız. Bizim yaptığımız çalışmalar Hendekspor'u 3. Lige çıkartmak içindir. Transferleri yaparken, alt yapıdan da 4 tane genç futbolcuyu A takıma çıkardık. Transferde sona yaklaştık, 2 tane futbolcu alıp, transferi kapatacağız ve işi hocaya devredeceğiz. Transferleri tam zamanında yaptık, seçme şansımız oldu, seçilmedik. Rakiplerimizden daha çabuk davranarak, transfer işini bitirdik, dedi.

Başkan Hüdaverdi Bahadır, Gazetecilerin sorduğu soruları, içtenlikle cevapladı. Başkan Bahadır, hocayla ilgili, transferler ve bütçeyle ilgili sorulara cevap verdi.

Sorulan sorular ve verilen cevaplar, haberin içindeki videodadır. Videoyu izlerseniz, Hendekspor'la ilgili merak edilenler haberin videosunda. Videoyu mutlaka izleyin. 

 

 

 






hendekspor transfer hendekli gazeteciler altyapı şampiyon bal ligi başkan bahadır