BAŞKAN BABAOĞLU YAĞLI GÜREŞLER İÇİN BİLGİ VERDİ

TAKİP ET

Başkan Babaoğlu hava muhalefetiyle güreşler ertelenirse, yeni bir tarihin yağlı güreş federasyonu tarafından verileceğini söyledi.

Selman Dede Güreşlerinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Bu sene 20'ncisi düzenlenecek olan Selman Dede'yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri'nin tanıtım toplantısı Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoğlunun katılımıyla, Bayraktepe tesislerinde yapıldı.

Hendek Belediyesi tarafından bu yıl 20’ncisi düzenlenecek olan Selman Dede'yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri’nin başlamasına sayılı günler kala, basın toplantısı düzenlendi. Basın Toplantısına; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Güreş İl Temsilcisi Ali İhsan Çokhan, Sakarya Bölge Başhakemi Savaş Tan ve Hendekli basın mensupları katıldı.

BAŞKAN BABAOĞLU YAĞLI GÜREŞLER İÇİN BİLGİLER VERDİ

Başkan Babaoğlu güreşlere 20 Başpehlivan olmak üzere 14 boyda 350 güreşçinin katılacağını söyleyerek, 20 başpehlivanın isimlerini okudu.

SELMAN DEDE ER MEYDANINA ÇIKACAK OLAN BAŞPEHLİVANLAR 

1-Fatih Atlı

2. Serhat Gökmen

3. Süleyman Aykırı

4. Hamza Köseoğlu

5. Ünal Karaman

6. Özkan Yılmaz

7. Serdar Yıldırım

8. Semih Turgut

9. Arif Akın

10. Erkan Ertan 

11. Güngör Ekin

12. Ali Rıza Kaya

13. Fatih Koyuncu

14. Mecit Yıldırım

15. Fatih Çakıroğlu 

16. Osman Özgül

17. Yıldıray Akın

18. Rıza Yıldırım

19. Kaan Kaya

20. Ahmet Kavakçı 

Başkan Babaoğlu hava muhalefetiyle güreşler ertelenirse, yeni bir tarihin yağlı güreş federasyonu tarafından verileceğini söyledi.

14 boyda yaklaşık 350 güreşçinin katılacağı Selman Dede etkinlikleri Sakarya'nın tek uydu televizyonu olan, Tv264'ten canlı olarak yayınlanacağını söyledi.

Başkan Babaoğlu, yağlı güreşçilerin idman yapacağı, konaklayacağı yağlı güreş tesisi için proje yapacağını söyledi.


 














hendek selman dede selman dede yağlı güreşleri başpehlivan hendek belediyesi sünnet şöleni turgut babaoğlu yağlı güreş güreş il temdilcisi