Başkan Babaoğlu; Sakarya emin ellerde...

TAKİP ET

Başkanlık makamında Hoş geldiniz konuşması yapan Başkan Babaoğlu, ' Sizleri ilçemizde ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Sakarya emin ellerde' mesajı verdi.

ÜÇ YIL İÇİNDE İLK ZİYARET!
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, göreve geldiği 31 Mart 2019 tarihinden itibaren geçen 37 ay süre içinde ilk defa Hendek Belediyesini ziyaret etti.
2020 yılı Ramazan ayında Başkan Yüce ile Babaoğlu arasında yaşanan "zehirli su" krizi, bu ziyaretle son buldu. Cumhur İttifakı ruhu her şeyin önüne geçti.

Başkan Ekrem Yüce, Belediye binası girişinde çiçeklerle karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi Başkan Babaoğlu’nun yanı sıra MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Başkan Yardımcıları ve belediye personelleri karşıladı.

Ekrem Yüceye belediye ziyaretinde, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Fevzi Gürsoy, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Yönetimi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve AK Parti'li meclis üyeleri eşlik etti.

BAŞKAN BABAOĞLU: SAKARYA EMİN ELLERDE...

Başkanlık makamında Hoş geldiniz konuşması yapan Başkan Babaoğlu, “ Sizleri ilçemizde ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Sakarya emin ellerde” mesajı verdi.
Başkan Babaoğlu konuşmasına; “Özellikle Sakarya’mız son üç yılda tarım, hayvancılık, şehircilik, imar, yol, altyapı ve üst yapı gibi birçok konuda Sayın Başkanımız Ekrem Yüce önderliğinde çok büyük aşamalar kaydetti. Önümüzdeki 2 yıl bu çalışmalarımızı hep birlikte zirveye taşıyacağız. Tabi her şey bir plan ve program dahilinde ilerliyor. Biz bunları çok biliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz Sakarya’nın her bir karışına hizmet götürüyor. Bunlar sırasıyla olacak. Sakarya’mız her geçen gün büyüyor. Cumhur İttifakının 2023 seçimlerinde başarılı olması adına şahsım ve teşkilatım adına cansiperane çalışacağız. Biriz beraberiz. Sakarya emin ellerde inşallah. Ziyaretleriniz ve gayretleriniz için çok teşekkür ediyorum. Tüm ekibinizle birlikte başarılar diliyorum. Bizler yanındayız, arkanızdayız” Diye devam etti.

EKREM YÜCE: BİZ CUMHUR İTTİFAKIYIZ. BİZ BİR BÜTÜNÜZ...
Turgut Babaoğlu konuşmasını bitirdikten sonra Ekrem Yüce konuştu. Başkan Yüce konuşmasında: “Hendek Belediyesi bizim kardeş belediyemizdir” diyerek 2022 yılında tüm grup yollarının asfalt olacağının müjdesini verip, hizmetlerin artacağını söyledi. Ziyarette ayrıca Cumhur İttifakı vurgusu yapıldı.

Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederek söze başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise, “ Biz Cumhur İttifakıyız, biriz bütünüz.Hendek’te olmaktan mutluyum. Başkanımızın bahsettiği gibi öncelik sırasına göre bir seferberlik başlattık. Şükürler olsun şu ana kadar ciddi altyapı, üst yapı ve sosyal donatı alanlarıyla hizmetlerimizi gerçekleştirdik. 2022 yılında inşallah grup yolu olarak asfaltlanmamış yol kalmayacak. Bu çok hızlı çok güçlü çok heyecanlı çalışacağımız günlerin müjdesidir. İlçe Belediyemiz bizim kardeşimizdir. Belediyemizin ihtiyaç olduğu yerde biz katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bizim ihtiyaç duyduğumuz yerde de Hendek Belediyemizden destek alıyoruz. Bu şekilde dayanışma içerisinde çalışmalarımız artarak devam edecek.Hendek’imizin bir yıl sonra çok farklı bir Hendek olduğunu beraber göreceğimize inanıyorum. Sıcak ilgi, karşılama nedeniyle başkanıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Turgut Babaoğlu günün anısına Ekrem Yüce’ye hediye takdim etti. Başkan Ekrem Yüce hediyeden duyduğu memnuniyeti, Babaoğlu'na teşekkür ederek gösterdi.
























Sakarya hendek sakarya büyükşehir belediyesi Ak Parti Mhp hendek belediyesi Ekrem Yüce Turgut Babaoğlu Baykal Namlı Cumhur İttifakı