Başkan Babaoğlu'nu ayağına çağıran müdüre kim?

TAKİP ET

Haberi okuyan vatandaşlar, başkanı ayağına çağıran müdüre hanım, kaymakamı da dinlemez. İlçeyi bu müdüre hanım mı yönetiyor? Diye soruyor.

KAYMAKAMLIKTA ÇALIŞAN MÜDÜRE HANIMIN GÜCÜ...
Bir yol şikayet haberi üzerinden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na sert eleştiriler yapılıyor!
Yol haberinde eleştirinin ötesinde adeta planlı saldırı operasyonu var!
Gazeteci yaptığı haberde işin dozunu kaçırarak, haberine ilçe kaymakamlığında çalışan bir müdüre hanımıda karıştırmış!
Yol şikayeti haberinde başkan Babaoğlu’nun Kaymakamlıkta görev yapan bir müdüre hanım tarafından kaymakamlığa çağrıldığı ve konu hakkında “ Yazık günah değil mi? Yumruk kadar çocuğun sabah akşam 1,5 km. çamur içinde olan yolu gidip gelmesine. Bu çocuğun başına bir iş gelse ne olacak Turgut bey?" Diye konuştuğu ve bunları yazarak hesap sorulduğu yazılmış.
Yine Kaymakamlıktaki o müdüre hanımın tepkisine ise belediye başkanı Turgut Babaoğlu; "Buraya neden toplanıyoruz?  Para var mı da buraya toplanıyoruz?" Diye cevap vermiş.
Haberde para yoksa belediye başkanı olmasaydın ifadesi yazılmış. Bu ifadeyle başkan Babaoğlu'nun paracı olduğu ima ediliyor.
Yapılan haberin doğrultusunda kaymakamlıkta çalışan bir müdürün, halkın seçtiği bir belediye başkanını ayağına çağırarak, hesap sormasının tepkileri büyüyor.
Haberi okuyan vatandaşlar, başkanı ayağına çağıran müdüre hanım, kaymakamı da dinlemez. İlçeyi bu müdüre hanım mı yönetiyor? Diye soruyor.
KAYMAKAM ACIR'A VE BAŞKAN BABAOĞLU'NA SORUYORUZ
Bizde Kaymakam Halil İbrahim Acır’a soruyoruz! Hendek’in Belediye Başkanını Kaymakamlığa bir müdüre hanım tarafından çağrıldığı ve sorgulandığı doğru mu? 
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na soruyoruz! Kaymakam beyin davet etmesi gereken bir durumda devletin bir memuru sizi kaymakamlığa çağırıp bu ifadeleri kullandı mı?
Siz müdüre hanımla yaptığınız konuşmanızda paradan bahsettiniz mi?
Eğer bu doğruysa bu skandal ve rezil olayın sorumlusu kim? Doğru değilse sorumluları hakkında ne yapılacak?
 

hendek hendek belediyesi ilçe kaymakamlık turgut babaoğlu hendek gerçek haber kaymakam halil ibrahim acır paracı başkan