Başkan Babaoğlu'ndan Hamit Canlıya azar gibi cevap

TAKİP ET

Cumhur İttifakı yer satışlarıyla ilgili olan meclis gündeminin 10. maddesinde fikir ayrılığına düştü. 

OCAK AYI MECLİSİNE YER SATIŞLARI DAMGASINI VURDU

Hendek Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında 13 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen 13 gündem maddesinin 12'si OY BİRLİĞİ ile 1 taneside OY ÇOKLUĞU ile geçti.

Cumhur İttifakı meclis gündeminin 10. maddesinde fikir ayrılığına düştü. Ocak ayı meclis toplantısını 10. gündem maddesi; Hendek Belediyesi mülkiyetinde bulunan,  Kargalı Mahallesi 1305 ada 5, 15, 64 sayılı parseller; 1306 ada 102, 106, 126, 131, 156, 168, 184 ve 185 sayılı parsellerin satışlarının yapılabilmesi için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi.

AK Parti grubu Kargalıhanbaba mahallesinde belediye mülkiyetinde bulunan yerlerin satışına ret oyu verdi. AK Parti ret oyu kararının sebebini, aldıkları grup kararı olarak gösterdi.

DENETİM KOMİSYONU ÜYESİ AZİZ KOÇ, AK PARTİ GRUBUNA TOS VURMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti Denetim Komisyonu Üyesi Aziz Koç, AK Parti grup kararına karşı çıkarak, satışlara EVET oyu verdi. Aziz Koç'un AK Parti grup kararlarını tanımama tavrı ve cesareti devam ediyor.

AK Parti grubu meclisin başında denetim komisyonuna üye seçilmesi maddesinde, Aziz Koç'u aday gösterdi. Aziz Koç, 23 oy alarak denetim komisyonu üyesi oldu. AK Parti tarafından Denetim Komisyonu Üyeliğine seçtirilen Aziz Koç, ilk icraatını AK Parti grup kararına uymayarak yaptı. 

BAŞKAN BABAOĞLU'NDAN AK PARTİ GRUP SÖZCÜSÜ HAMİT CANLI'YA AZAR GİBİ CEVAP

Hamit Canlı, satışlarda bizim tavrımız grup olarak belli, keşke bizi bu maddelerle ilgili bilgilendirseydiniz. Biz grup olarak bu satışlara hayır vereceğiz. Daha öncede yaşandı, bize bilgi verilmiyor, aydınlatma yapılmıyor, dedi.

Başkan Babaoğlu, size verilen bilgi notunda OSB genişlemesi kapsamında, belediye mülkiyetinde bulunan yerlerin satışı, notu yok mu?

Hamit Canlı, kısa bir cevapla, VAR dedi.

Başkan Babaoğlu, bu not yeterli değil mi? dedi.

Hamit Canlı, keşke bu yerlerin büyüklükleri, m2 leri ile ilgili bilgi verilseydi. Bizlere aydınlatıcı bilgiler yapılsaydı, bu zor bir şey değil başkanım, dedi.

Başkan Babaoğlu, geldinizde açıklama yapılmadı mı? Sordunuz mu peki?

Hamit Canlı, özür dilerim başkanım, ben bir şey söylemedim. Biz grup olarak HAYIR, diyoruz, dedi ve mikrofonu sert bir şekilde sephanın üzerine bıraktı.

Belediye başkanı Turgut Babaoğlu'nun, AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı'ya verdiği cevabı videodan izleyebilirsiniz.

 

 

Hendek Belediye Hendek belediyesi Ocak ayı meclis toplantı meclis toplantısı Ak Parti Mhp Cumhur İttifakı yer satışları