BAŞKAN BABAOĞLU'NA MHP MUHALEFETİ!

TAKİP ET

Av. Ahmet Ay, sayın Yaşar abi yanlış anlamış olabilir ama gerçekten o bölgede her eve giderek oy istedik. Şu anda o oya karşılıkta tepki alıyoruz. Bunları dile getirmek asli görevimdir,

BAŞKAN BABAOĞLUNA AY GİBİ MUHALEFET!

Marta ayı meclis toplantısında Rasimpaşa mahallesi gerginliği yaşandı. Meclis toplantısı sonunda söz alan MHP'li meclis üyesi Av. Ahmet Ay, Rasimpaşa mahallesine söz verildiği halde hizmet yapılmadığını söyledi.

Av. Ahmet Ay, "1 ay içinde Rasimpaşa mahallesine geleceğinizi, hizmet vereceğinizi ve oradan hiç ayrılmayacağınıza dair söz vermiştiniz. Şu anda hemen hemen döneminiz bitmek üzere ve en çok oy aldığınız o bölgeye hizmet edilmemesi konusunda vatandaşlar şikayetçi ve bu durumu mecliste gündeme getiriyorum. Şu anda söz veriyormusunuz? Ne zaman başlayacaksınız? Hiç hizmet edilmedi başkanım" diye konuştu.

AYGÜNEŞ; CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYESİ AYIRIM YAPMADAN HİZMET YAPIYOR

MHP Grup Sözcüsü Yaşar Aygüneş araya girerek, Av. Ahmet Ay'a cevap verdi. MHP Grup Sözcüsü Yaşar Aygüneş, " Bu şekilde olmaz, meclis kurallarına da aykırı. Söz veriyormusun? diye taahütname verir gibi olmaz. Hizmet verilirken mahalle ayırımı olmadan, Cumhur İttifakının belediyesi hizmeti götürecektir. Burada belediye başkanını zor durumda bırakmak için söz alıp konulmayı doğru bulmuyorum" diye cevap verdi.

Başkan Turgut Babaoğlu, depremin olduğu güne kadar insanların planları olabiliyor, fakat planladığınız işleri gerçekleştirmenize engel durumlar olabiliyor. Rasimpaşa ve bayraktepe mahallelerimizle ilgili ekiplerimiz belli bir alanla çalışmalara başladılar. Bu yıl içerisinde oradaki çalışmalarımızın hepsini bitireceğiz, dedi.

BAŞKAN BABAOĞLU VE İSMAİLOĞLU AYNI ANDA CEVAP VERDİ

Ahmet Ay tekrar lafa girerek Rasimpaşa'daki ana yol Büyükşehir'e mi ait. Büyükşehir de bunu dile getirbilir misiniz? diye sordu. Başkan Babaoğlu cevaplamadan söze AK Partili meclis üyesi Hamit İsmailoğlu, o yol programda var. Önümüzdeki yıl kesinlikle yapılacak, diye konuşurken başkan Babaoğlu söze girerek, önümüzdeki yıl değil, bu yıl yaz mevsiminde bitecek. Işıklardan sonraki o yol var ya kazimiye yolu o yol komple yapılacak diye yanlış bilgiyi düzeltti.

Av. Ahmet Ay, sayın Yaşar abi yanlış anlamış olabilir ama gerçekten o bölgede her eve giderek oy istedik. Şu anda o oya karşılıkta tepki alıyoruz. Bunları dile getirmek asli görevimdir, bunu da her zaman söylüyoruz. Önceden söz verdiniz ya! Yine de söz veriyor musunuz? diye sordum, dedi.

TAAHHÜT ETTİM!

Başkan Babaoğlu, söz değil taahüt etim. Allah'a şükür bugün yapamadığım bir şey yok. İlk dönemimizin bitmesine ve ikinci dönemimizin başlamasına 1 yıl var. Bu mahalle ile ilgili taahhüt ettiğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz. 

MHP'li meclis üyesi Av. Ahmet Ay söz verdin, diyor. Başkan Babaoğlu ise taahhüt ettim, diyor. Söz vermekle, taahüt etmek arasındaki farkı bulmak için, TDK'dan faydalanmak gerekir. 

İşte o ikisinin Türkçede anlamları:

Söz vermek: bir işi yapacağını kesin olarak bildirmek

Taahhüt etmek: Bir şeyi yapmayı üstüne almak.





sakarya hendek sakarya büyükşehir belediyesi söz vermek taahhüt etmek hendek belediyesi rasimpaşa bayraktepe ak parti mhp başkan turgut babaoğlu mart ayı meclis toplantısı