Başkan Babaoğlu'na deprem üzerinden algı operasyonu!

TAKİP ET

Ne yani Hendek'te yıkım olsaydı, belediye çalışma yapmasaydı, ellerinizi büyük bir keyifle ovuşturarak, "Başkan Babaoğlu enkazın altında kaldı" diye başlık mı atacaktınız? Daha ileri giderek sorayım, yaşanan acılardan keyif mi alacaktınız?

BABAOĞLU SAHADA

Düzce ili Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 şiddetindeki deprem, Hendek'te hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar, büyük korku yaşadı. Saat 4:08'de meydana gelen deprem, korku ve paniğe neden oldu. Halk, korku ve panikle sokağa döküldü. 

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, deprem sonrası kendi sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Başkan Babaoğlu paylaşımında; "Korkuyla uyandık. Allahım sen ülkemizi koru. Merkez üssü Düzce olan 5.9 şiddetindeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve Sakaryama Geçmiş olsun… Dualarımız her hangi kaybın yaşanmaması için" dedi.

Başkan Babaoğlu yaptığı ikinci paylaşımında; "Emniyet, AFAD, hastane, itfaiye ve jandarma başta olmak üzere Devletimizin tüm kurumları görevinin başında. Teyakkuz halindeyiz. Deprem anında panik nedeniyle oluşan kazalar sonrası hastaneye başvuran vatandaşlarımız oldu. Her birine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" dedi.

Başkan Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Kaymakam Halil İbrahim Acır, Vali Çetin Oktay Kaldırım'la birlikte hastaneyi dolaştı. Vali Kaldırım, depremde yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

DEPREM ÜZERİNDEN ALGI OPERASYONU

Doğal afetler üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışmak, hem siyasi ahlak, hem de insanlık adına etik değildir. Depremi kullanarak algı operasyonu yapmaya çalışmak, tek kelimeyle ahlaksızlıktır.

Başkan Babaoğlu'nu her konuda eleştirebilirsiniz. Yaptığı hizmetleri eksikte bulabilirsiniz. Hiç bir iş yapmıyor, tembelde diyebilirsiniz. Hakaret etmediğiniz sürece, eleştirilerinizi yapabilirsiniz. Haklı eleştirilerinizde alkışı hak edersiniz, fakat yaptığınız asparagas haberler yüzünden sizde eleştirilirsiniz.

Ali İnci, insanlık namına deprem sonrası sokakları dolaşıp, vatandaşlara geçmiş olsun, dedi. Hendek şehrinde 16 yıl belediye başkanlığı yapan Ali İnci'nin bu davranışı, gönülleri okşar ve takdir kazanır. Ali İnci bu davranışıyla siyasi puanda kazanır.

Ali İnci'ye hoş görünme adına araştırmadan, bilgi sahibi olmadan asparagas haber yaparsanız, siz eski başkan İnci'ye zarar verirsiniz. Depremi kullanarak, yaptığınız asparagas haberle Ali İnci üzerinden başkan Babaoğlu'na yürürseniz, duvara toslarsınız.

Başkan Babaoğlu, deprem sonrası üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek, önce kendi daha sonra Vali beyle yaralı vatandaşları hastanede dolaşmıştır. 

Olmadı beyler! Yaptığınız haber size yakışmadı!

Ne yani Hendek'te yıkım olsaydı, belediye çalışma yapmasaydı, ellerinizi büyük bir keyifle ovuşturarak, "Başkan Babaoğlu enkazın altında kaldı" diye başlık mı atacaktınız?

Daha ileri giderek sorayım, yaşanan acılardan keyif mi alacaktınız?

Ben size keyif aldığınız eski günleri hatırlatmak için o meşhur Moldova gezinizden bir fotoğraf atayım. Deprem üzerinden Turgut Babaoğlu'na vurmanızı bu fotoğraf özetliyor...

İŞTE O FOTOĞRAF

BAŞKAN BABAOĞLU HASTANEDE

Sakarya Hendek Deprem Düzce Gölyaka marmara depremi kaynaşlı depremi gölcük depremi izmit depremi 17 ağustos 1999 Turgut babaoğlu Ali İnci