Başkan Babaoğlu ile Muhtar İskefiyeli sırt sırta...

TAKİP ET

Biz, belediye başkanımızla beraber sırt sırta mücadele ediyoruz. Turgut Babaoğlu orada, İsmet İskefiyeli burada...

YENİMAHALLE SEMT PAZARI BÜYÜYOR

Her hafta Cumartesi günü Yenimahalle'de kurulan semt pazarına ilgi her geçen gün artıyor. Yenimahalle semt pazarı kurulduğu günden itibaren büyümeye devam ediyor.

Kurulduğu ilk gün 30-40 esnafın bulunduğu semt pazarında bugün, 400 esnaf tezgah açıyor. Esnaf sayısının ileriki günlerde artacağı tahmin ediliyor.

SEMT PAZARI ESNAFI KAHVALTIDA BULUŞTU

Her Cumartesi günü Yenimahalle'de kurulan semt pazarında, esnafın yüzü gülüyor. Yenimahalle semt pazarı esnafı bu sabah düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına Yenimahalle muhtarı İsmet İskefiyeli ve semt pazarı esnafları katıldı. Yoğun katılımın olduğu kahvaltı programında, semt pazarının taşınacağı yeni yerle ilgili konuşmalar oldu. 

Kahvaltı programı başlamadan önce Yenimahalle muhtarı İsmet İskefiyeli kısa bir konuşma yaptı. Muhtar İskefiyeli; "Yenimahalle semt pazarı, belediye başkanımız Turgut Babaoğlu'nun talimatıyla açıldı. Biz, belediye başkanımızla beraber sırt sırta mücadele ediyoruz. Turgut Babaoğlu orada, İsmet İskefiyeli burada. Siz kazanmaya devam edin, verdiğiniz hizmetlerden ötürü teşekkür ederim" dedi.

NOT: MUHTAR İSMET İSKEFİYELİ'NİN KONUŞMASININ TAMAMINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!!!

 











hendek yenimahalle semt pazarı turgut babaoğlu muhtar yenimahalle muhtarı muhtar ismet iskefiyeli kahvaltı