Başkan Babaoğlu: Fuar, Hendek şehrine değer kattı.

TAKİP ET

Başkan Babaoğlu, konuşmasında fuarın önemli bir organizasyon olduğunu ve Hendek şehrine değer kattığını söyledi.

BAŞKAN BABAOĞLU: BÜYÜK EMEK, CİDDİ ORGANİZASYON

Tarım ve Hayvancılık Fuarına evsahipliği yapan Turgut Babaoğlu fuar açılışı öncesi kısa bir konuşma yaptı. Başkan Babaoğlu, konuşmasında fuarın önemli bir organizasyon olduğunu ve Hendek şehrine değer kattığını söyledi.

Başkan Babaoğlu; “Daha önceden ifade ettiğim gibi altın fırsat olarak gördüğüm bu 5 yıldızlı fuar organizasyonunu her geçen yıl büyütmek, geliştirmek ve daha da ileriye taşımak zorundayız. Fuar önemli bir organizasyon ciddi bir gelişmişlik göstergesidir. Tarımın, üretimin, toprağın yani çiftçinin ne kadar önemli olduğunu zaten biliyorduk ama geçirdiğimiz zorlu pandemi döneminde bir kez daha anladık. Gıda güvenliği ve gıdaya erişim bakın gün geçtikçe dünya genelinde sorun olmaya başladı. Bu ülkenin geleceği tarımdadır, hayvancılıktadır. Üretmekten başka çaremiz yoktur. Bu yüzden toprak söz konusu olduğunda her birimize ayrı ayrı büyük görevler düşmektedir. Bu doğrultuda belediyemiz bünyesinde yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Öncelikle çevremizi koruyor bu bilinçle daha yeşil bir Hendek için çalışıyoruz” dedi.

 

Sakarya Hendek Tarım hayvancılık fuar Büyükşehir belediye Hendek Belediyesi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Yüce Turgut Babaoğlu