Başkan Babaoğlu: Efsane geri döndü...

TAKİP ET

Efsane geri döndü. Uzun yıllar Hendek dışında işyeri çalıştıran bu arkadaşımız, doğduğu, büyüdüğü şehre geri dönerek, siz Hendekli hemşehrilerimize hizmet edecektir.

ALİZADE ÇORBACI AÇILDI!

Nuriye Mahallesi eski Nal Tesisleri adresinde bulunan, Ali Varan ve oğlu Emre Varan'a ait  ALİZADE ÇORBACI düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alizade Çorbacı'nın açılış törenine, belediye başkanı Turgut Babaoğlu, STK ve siyasi parti temsilcileri, Nuriye Mahalle Muhtarı Şenol Gürsel, Erenler Camii İmamı Muhammed Baylan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşletme sahibi Ali Varan ve oğlu Emre Varan açılışa katılan davetlilerle yakından ilgilendi.

BAŞKAN BABAOĞLU; EFSANE GERİ DÖNDÜ...

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kısa bir konuşma yaparak, yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu konuşmasında, “Efsane geri döndü. Uzun yıllar Hendek dışında işyeri çalıştıran bu arkadaşımız, doğduğu, büyüdüğü şehre geri dönerek, siz Hendekli hemşehrilerimize hizmet edecektir. Bu işyeri Ali arkadaşımıza, ailesine, mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Her zaman en güzelini yapmaya çalışırız. Ali arkadaşımız da güzel bir mekan kazandırdı. Allah bereketli hayırlı işler versin" dedi.

AÇILIŞ DUASINI MUHAMMED BAYLAN YAPTI!

Belediye başkanı Turgut Babaoğlu konuşmasını bitirdikten sonra mikrofonu Erenler Camii imamı Muhammed Baylan'a verdi.  Muhammed Hoca'nın yaptırdığı dua sonrası, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu törene katılanlarla birlikte, açılış kurdelesini kesti.

 








hendek nuriye mahallesi alizade çorbacı açıldı başkan turgut babaoğlu erenler camii imam muhammed baylan dua efsane efsane geri döndü