BAŞKAN BABAOĞLU ÇAKALLIK'TA...

TAKİP ET

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Çakallık mahallesine misafir oldu...

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT BABAOĞLU ÇAKALLIKTA...

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu mahalle buluşmalarına devam ediyor. Başkan Babaoğlu mahalle buluşmalarında, belediye başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri anlatıyor. 

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Çakallık mahallesine misafir oldu. Başkan Babaoğlu'nu mahalle muhtarı Coşkun Samur ve mahalle sakinleri karşıladı. Başkan Babaoğlu'nu Çakallık ziyaretinde, MHP ilçe başkanı Burhan Namlı ve KAÇEP başkanı Zübeyde Gürbüz yalnız bırakmadı.

Çakallık Köyü Kültür Merkezi'nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Babaoğlu, Çakallık mahallesine yapılan hizmetleri anlatırken, eksik kalan hizmetlerinde en kısa sürede yapılacağını söyledi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu; İlçe Başkanımız Burhan NAMLI, Kaçep Komisyon Başkanımız Zübeyde Gürbüz,  Çakallık Mahalle Muhtarımız Coşkun SAMUR ve halkımızla bir aradayız. Hemşerilerimizle sohbet ederek taleplerini, önerilerini ve beklentilerini dinledik. Hendek için canla başla çalışacağız' dedi.

hendek belediye mhp mhp kaçep çakallık cumhur ittifakı turgut babaoğlu burhan namlı zübeyde gürbüz coşkun samur çakallık kültür merkezi