BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İ ANMA PROGRAMLARI DÜZENLENMELİ!

TAKİP ET

Bugün MHP'nin belediye meclis üyesi listelerine baktığımızda siyasi bozgunu, rahatça görebiliyoruz!

HER YIL BAŞBUĞ TÜRKEŞ İÇİN ANMA PROGRAMLARI DÜZENLENMELİ

Dünya Türklüğünün lideri, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü Hareketin son Başbuğu Alparslan Türkeş'i ve fikirlerini unutturmamak için, her yıl anma etkinlikleri düzenlenmelidir.

Başbuğ Alparslan Türkeş'in düşüncelerini anlatmak, anılarını hatırlamak amacıyla, onun hayatını ve fikirlerini anlatan konferanslar düzenlenmelidir. 

Başbuğ Alparslan Türkeş için her yıl mevlit, iftar, Kuran tilaveti programları düzenlenerek, Ülkücüler arasındaki birlik ve beraberlik duyguları diri tutulmalıdır.

Başbuğ Alparslan Türkeş adına her yıl yapılacak bu etkinlikler, hem siyasi çevrelerde hem de toplum genelinde büyük bir ilgiyle takip edilerek, Ülkücü kimliğe duyulan saygı artacaktır.

Maalesef! 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla bu yıl, Başbuğ Alparslan Türkeş için anma programı yapılmadı.

Başbuğ Türkeş, seçim dolayısıyla unutuldu!

Aceleyle sosyal medyadan atılan mesajlarla Başbuğ Türkeş hatırlandı!

Başbuğ Türkeş'in fikirlerinden uzaklaştığımızda, siyasette bozguna uğrarırız!

Bugün MHP'nin belediye meclis üyesi listelerine baktığımızda siyasi bozgunu, rahatça görebiliyoruz!

Ömrünü cephedeymiş gibi, inandığı dava uğruna verdiği mücadeleyle geçiren, davası uğruna nice çileler çeken, aldığı her nefesi milleti için harcayan, Türk Milletinin ümidi olan Ülkücü gençliğin yetişmesine hayatını adayan, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in  Hak'ka yürüyüşünün 27. yılında rahmetle yâd ediyoruz.

31 mart yerel seçimler başbuğ türkeş sosyal medya mevlit kuran tilaveti konferans siyasi bozgun milliyetçi hareket partisi dünya türklüğü