Aziz Koç, Ali İnci dönemini eleştirdi.

TAKİP ET

AK Partili meclis üyesi Aziz Koç, meclis toplantısı sonunda açtı ağzını, yumdu gözünü...

AZİZ KOÇ, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ....

AK Partili meclis üyesi Aziz Koç, meclis toplantısı sonunda mikrofonu eline alarak, açtı ağzını, yumdu gözünü. 

Aziz Koç, konuşmasını dinlemeyip, dışarıya çıkan meclis üyelerine de sitem etti. Beni dinleyen dinlesin, dinlemek istemeyen arkadaşlar çıkıp, gitsin. Ben de onları daha sonra dinlemeyeceğim, dedi.

KEMALİYEDEKİ BİNALARIN RUHSATI VAR MI?

Aziz Koç; Hendek'te 10 gün önce deprem oldu. Ben imar müdürlüğüne soruyorum, Hendek'te kat, kaç katlı? Meclise her gelişte Kemaliye'de 7-8 katlı binaları görüyorum. Bu binaların ruhsatı var mı? Bu binalar neye göre yapıldı?

KYK YURTLARININ RUHSATI İPTAL EDİLECEK Mİ?

Aziz Koç; iki gündür Hendek'teki KYK Yurtlarını geziyorum. Hem kız yurduna, hem de erkek yurdunu geziyorum. 7-8 katlı KYK Yurtlarında deprem olduğunda öğrenciler ne yapacak? Bu binaların ruhsatlarını kim verdi? Ruhsat iptaline gideceğiz mi?

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ VE SAĞLIK BAKANLIĞI NE İŞ YAPAR?

Aziz Koç; Hendek Devlet hastanesinde kardiyoloji ve göz doktoru yok. Sağlık il Müdürlüğü ve Sağlık bakanlığı ne iş yapıyor? diye sordu.

Bir gazeteci olarak Aziz Koç'un sorduğu sorularla ilgili kısa bir bilgilendirme yapayım. Birinci sorudaki Kemaliye konusu başta olmak üzere, KYK Erkek Öğrenci ve Kız Yurtları, eski başkan Ali İnci zamanında yapıldı. Hatta eski başkana ait benzin istasyonunun yanına yapılan KYK Yurtları için çok yazılar yazdım. Öğrencilerin bırakın katı, bomba üzerinde oturduğunu söyledim, fakat o gün herkes deve kuşu misali kafasını kuma gömdü.

Hantek Bloklarında meşhur Maya evlerine yakın yapılan yüksek katlı KYK kız öğrenci yurdunun gece yapılan çalışmalarla, kısa sürede bitirildiğini kaleme aldım. Dönemin prens müteahhitlerinden olan Cem Oruç ve Ali İnci ortaklığıyla, yurt binalarının imar tadilatlarıyla hızlı bir şekilde bitirildiğini, kaleme aldım. Biz yazdık, birileri anında deve kuşu moduna geçti.

Aziz Koç'a şimdi bende şu soruyu sorayım; Arkadaş sende deli cesareti mi var? Bu konuşmanla Ali İnci'yi kızdırmaktan korkmuyor musun?

Doktor konusuna gelince, Ankara'dan doktor istemek AK Parti Teşkilatının işi. Aziz Koç, yaptığı konuşmayla, nalınada vurdu, mıhınada vurdu. 

Sakarya Hendek Ak Parti Belediye meclis toplantısı Ali İnci kyk Yurtları il sağlık müdürlüğü sağlık bakanlığı Kemaliye