AZİZ KOÇ, KOÇ GİBİ KONUŞTU!

TAKİP ET

Aziz Koç, mecliste, Yenimahalle, Kargalı ve Yeşilyurt Mahallelerinin sorunlarından bahsetti. Hatta meclise, Yeni Kapalı Spor Salonu için arkadan yol önerdi. Yeni Fen Lisesinin, hastaneye bağlayacak yolun olup olmadığını sordu. AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı sustu, Aziz koç konuştu. hem de koç gibi konuştu...

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI KARARLARI OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Hendek Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda 2 oturum şeklinde gerçekleşti. Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun başkanlığında toplandı.

İlk oturum ve 2. oturumdaki 8 gündem maddesi "OY BİRLİĞİ" ile karara bağlandı. Cumhur İttifakı, oy birliği kararıyla birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi.

HAMİT CANLI: GÜL KOOP'UN YER DURUMU NE OLACAK? RASİMPAŞA VE BAYRAKTEPE  HİZMET KONUSUNDA YETİM KALDI...

Gündem dışı söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı, "Pazartesi günü yaptığımız Fen Lisesi temel atma töreni hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gül Koop'la ilgili son durum nedir? Gül Koop'un şu anki mevcut yerinden halk memnun. Gül Koop'un çıktığı yerle ilgili bir çalışma var mı? rasimpaşa ve bayraktepe mahalleleri hizmet noktasında yetim kaldı. Genel olarak baktığımızda diğer mahallelere göre hizmet buralarda zayıf gözüküyor. Gül Koop'un çıktığı yere SASKİ gelse o bölgeye değer katar, o bölge canlanır. Bu konuyla ilgili açıklama yapmanızı istiyoruz" Dedi.

BAŞKAN BABAOĞLU: BİZİM ÖNCELİĞİMİZ GÜL KOOP'U ÇIKTIĞI YERE TAŞIMAKTIR...

Başkan Babaoğlu, "Fen lisesi temel atma töreniyle ilgili güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. yakın bir zamnda Gül Koop başkanıyla görüştüm. Yapılan işin yanlış olduğunu hala düşünüyorum. Vatandaşımız, bizimle Gül Koop arasındaki ilişkinin ne boyutta olduğunu bilmiyor ve oradaki hizmetten faydalanıyor. sizinde söylediğiniz gibi bir memnuniyette söz konusu. Biz kendilerine buradan çıkarılacaklarını ve yer bakmalarını söyledik. Başkan yardımcımızla birlikte bazı yerlerede baktılar. Bizde nefsi davranmadan, vatandaşımıza verilen hizmeti atalete uğratmadan, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Hukuki boyutta bir yandan devam ediyor. Önceliğimiz doğru yere taşınmaları ve bizim isteğimiz çıktıkları yere taşınmaları yönünde, ancak kendileri çıktıkları yere asla dönmek istemiyorlar. Bizde çözüm üretmek için sahada çalışıyoruz. Bizim öncülüğümüz Gül koop'u çıktığı yere taşımak ve karşısınada şehir içi minübüsleri getirmek istiyoruz. UKOM'dan kararlar çıktı. Vatandaşlarımızın hizmet alma yönünden aksaklık yaşanmaması için çözüm üretmeye çalışıyoruz. Rasimpaşa Mahallesi ile ilgili de yakın zamanda Sakarya Büyükşehir Belediyemizle birlikte E-5 bağlantı yolunun olduğu ışıklardan itibaren Kazımiye Mahallemize kadar asfaltlama çalışması gerçekleştireceğiz. Park ve meydan çalışmalarını da tamamlayıp ara sokaklarda kilitli parke çalışmalarını yapacağız." Dedi.

AZİZ KOÇ, MECLİSTE AK PARTİ GRUP SÖZCÜSÜ GİBİ KONUŞTU. ÖYLE BİR KONUŞTU Kİ KOÇ GİBİ KONUŞTU...

Birinci talebim; Yeşilyurt bölgesindeki deprem yıkım kararı olmasına rağmen, depremde zarar görecek hasarlı binaların hala yıkılmaması. 

İkinci talebim; Kurtköy ve çevresindeki mahallelerimizde zemin etütleri yapıldı, hala bilgi gelmedi, net bilgi istiyorum.

Üçüncü talebim; Kurtköy ve çevresindeki doğalgaz çalışmaları, Agdaş görüşmeleri ne aşamada?

Dördüncü talebim: otoban kenarındaki kapalı spor salonuna arka taraftan çıkış verilmesini istiyorum.

Beşinci talebim: Kargalı 106.sokak yolu çok bozuk. Bu talebi meclise getireceğime söz verdim ve getirdim.

Altıncı talebim: Yenimahalle 1550 sokak yolu çok bozuk. Yani bilmiyorum, belediyede çalışanlar ne yapıyor? Patates tarlası gibi buraları ya. Kusura bakmayın kimseyi incitmek istemiyorum.

Başkan Babaoğlu, "Yeşilyurt mahallemizdeki binaların yıkım kararı ile ilgili ise yıkım kararları bize bağlı değil. Valiliğimizden karar geldiğinde yıkımlarını gerçekleştireceğiz. Zemün etütlerinde bütün hepsi bitti, Valilik onayında." diye cevap verdi.

AK Parti meclis üyesi Aziz Koç, başkan Babaoğlu'nun konuşmasını zaman zaman keserek araya girdi. Aziz Koç, Yeşilyurt'taki ilkokul için söz vermiştiniz bana, neden bilgi vermiyorsunuz? Zemin etüt sonuçlarını gidip valilikten niye almıyorsunuz? Fen lisesine oradan hastaneye çıkı yolu düşünüyormusunuz? O kadar çok şey aklıma geliyor ki konuştukça hatırlıyorum, diye konuştu. 

MHP Grup Sözcüsü Yaşar Aygüneş araya girerek, unutuyorsan mektup yaz Azizciğim, dedi.

Aziz Koç, mecliste, Yenimahalle, Kargalı ve Yeşilyurt Mahallelerinin sorunlarından bahsetti. Hatta meclise, Yeni Kapalı Spor Salonu için arkadan yol önerdi. Yeni Fen Lisesinin, hastaneye bağlayacak yolun olup olmadığını sordu. 

AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı sustu, Aziz koç konuştu. hem de koç gibi konuştu...

 
















Sakarya Hendek Belediye Meclis Toplantısı Meclis Üyesi Turgut Babaoğlu Ak Parti Mhp Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Ekrem Yüce