AZİZ KOÇ GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

TAKİP ET

Basın mensuplarını çok önemsiyorum, hatta sizin karşınızda konuşurken bile çok heyecanlanıyorum. Basın gücünü yanına almayan siyasetçi başarılı olamaz, bunu bildiğim için sizlerle kahvaltı programında sohbet etmek için buluştum.

AZİZ KOÇ GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için, Hendek Belediyesi Meclis Üyeliğinden isfifa eden Aziz Koç, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında, kısa bir konuşma yapan Aziz Koç, katılımlarından ötürü gazetecilere teşekkür etti. Aziz Koç; Ben sizden biriyim, halkın içinden geldim ve halkın içinde olmaya devam edeceğim. Yıllardır AK Partide hizmet ediyorum. 4 yıldır belediye meclis üyeliği görevi yapıyorum. Hendek'in sorunlarının çözümü için elimden gelen mücadeleyi yapıyorum. Sakarya için taşın altına elimi değil, başımı koyarım. İnşallah milletvekili seçilirsem, Sakarya şehrine hizmet edeceğim. Seçildiğim takdirde zorunlu durumlar olmadığı sürece hep halkın içinde kalacağım" dedi.

Aziz Koç; "Basın mensuplarını çok önemsiyorum, hatta sizin karşınızda konuşurken bile çok heyecanlanıyorum. Basın gücünü yanına almayan siyasetçi başarılı olamaz, bunu bildiğim için sizlerle kahvaltı programında sohbet etmek için buluştum. Kahvaltı programına katıldığınız için, hepinize teşekkür ederim"diye konuşmasını bitirdi.








hendek belediye belediye meclis üyesi hendek belediyesi ak parti milletvekili aday adayı aziz koç basın kahvaltı programı sakarya