ATOM KARINCA RESUL GÜMRÜK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TAKİP ET

DSP adayı Resul Gümrük, Rasimpaşa Camii yerinin yanlış olduğu, bu gibi büyük projelerde halkın fikrinin alınması gerektiğini söyledi.

RESUL GÜMRÜK, DSP'DEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Sanayici Resul Gümrük bağımsız olarak seçimlere gireceğini açıkladıktan kısa bir süre sonra, bağımsız adaylıktan çekildiğini ilçe kamuoyuna duyurdu. Bağımsız adaylıktan vaz geçen Resul Gümrük, Hendekli basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluşarak açıklama yaptı. Resul Gümrük, yaptığı açıklamayla, DSP'den aday olduğunu söyledi.

NEDEN DSP?

DSP' den Belediye Başkanlığına aday olan Resul Gümrük, bağımsız adaylık süreciyle ilgili bilgiler verdikten sonra, neden DSP'den aday olduğunu açıkladı. Resul Gümrük, meclis üyesi listesi hazırlama konusunda yaşayacağı sıkıntıları düşünerek, böyle bir karar aldığını, ezenin yanında olmayacağını, ezilenlerin haklarını savunmak için DSP'den aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Resul Gümrük, adaylık sürecinde DSP Genel Başkanı Mehmet Önder Aksakal'la görüştüğünü ve genel başkan Aksakal'ın kendisine direkt olarak, adaylığını açıkla, sana her türlü desteği vereceğim, dediğini söyledi. Resul Gümrük, DSP'nin Hendek'te teşkilat kuracağını ve kurulacak teşkilatın iyi çalışmalar yapacağını söyledi.

SU FABRİKASI VE SÜT KOOPERATİFİ PROJESİ

Resul Gümrük basın toplantısında; köylü için projeleri olduğunu, özellikle süt sektöründe Hendek köylüsü için projeleri olduğunu söyledi. DSP adayı Gümrük, belediye olarak su fabrikası kuracağını, fabrikayı kurarken belediyenin kasasından para çıkmayacağını ve belediyenin ciddi anlamda su fabrikasından para kazanacağını söyledi.

RASİMPAŞA CAMİSİNİN YERİ YANLIŞ

DSP adayı Resul Gümrük, Rasimpaşa Camii yerinin yanlış olduğu, bu gibi büyük projelerde halkın fikrinin alınması gerektiğini söyledi. Resul Gümrük, kendisi başkan olduğunda bu gibi büyük projeleri yaparken, Hendek halkına soracağını ve halkın isteğine göre davranacağını söyledi.

ATOM KARINCA RESUL GÜMRÜK...

DSP adayı Resul Gümrük, kendisinin çalışmayı çok sevdiğini, gerektiğinde fındık bahçelerine gidip, vatandaşların sorunlarını dinleyeceğini ve çok çalışkan olduğu için, kendisine ATOM KARINCA dendiğini söyledi.

DSP adayı Gümrük, Hendek şehriyle ilgili projelerini ve çalışma ekibini önümüzdeki günlerde açıklayacağınaı söyleyerek, kahvaltı programına katılan basın mensuplarına katılımlarından ötürü teşekkür etti.

NOT: RESUL GÜMRÜK'ÜN AÇIKLAMALARI HABERİN VİDEOSUNDA




 




hendek bağımsız aday dsp dsp adayı resul gümrük rasimpaşa camii süt su fabrikası belediye köylü atom karınca mehmet önder aksakal aksakal