Asfalt ihalesi iptaline zil takıp oynayanlar, kına siparişi verenler

TAKİP ET

Asfalt ihalesinin iptaline Yeşilvadi grup Yolunu kullanan bölge insanı çok üzüldü. İptal haberine ilçede sevinenler de oldu. Sevinçlerini haber olarak paylaşanlarda oldu. Lafa gelince herkes Hendek'li oluyor!

BAŞKAN BAYKAL ŞOK YAŞADI, SİZ SEVİNDİNİZ Mİ?
Yeşilvadi Grup Yolu, Hendekte acilen yapılması gereken yolların başında gelir. Ne hikmetse verilen sözlere rağmen bir türlü yapılmadı. Yapılmayan yol, köstebek yuvasına döndü. Yeşilvadi Grup Yolunu kullanan bölge insanı uzun zamandır, yollarının köstebek yuvasına dönmesinden ötürü rahatsızdı. Grup Yolunu kullanan mahallelerin muhtarları, yolun perişanlığını yetkililere bildirdi. Ne kadar bildirilsede uzun süre grup yolunun yapımıyla ilgili bir çalışma yapılmadı.
Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi Cumhur İttifakının üyesi. Ekrem Yüce ve Turgut Babaoğlu'nun siyasi hedefleri aynı. İki başkan, Cumhur İttifakının 2023 hedeflerine kilitlendi. Büyükşehir ve Hendek belediyesinin yaptığı hizmetler, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakının oyunu arttırır. Hendek'teki bozuk yolların ve Yeşilvadi Grup Yolunun yapılması, Cumhur İttifakının gücüne güç katar.
Başkan Baykal bunları bildiği için, Büyükşehir Belediyesinin Yeşilvadi Grup Yolu için asfalt ihalesi yapmasına çok sevindi. İhaleninde müjdesini Hendek halkıyla paylaştı. Kaldı ki bu yolun yapılması için kendiside çok uğraş verdi. Başkan Baykal kadar bizde yapılan asfalt ihalesine sevindik. Hendek'e yapılan her hizmet için, başkan Baykal kadar mutlu oluyoruz. Yapılmayan hizmetler için de üzülüyoruz.
İHALENİN İPTALİNİ ZİL TAKIP, GÖBEK ATARAK KUTLAYANLAR...
Asfalt ihalesi yapıldıktan sonra döviz kurlarıdaki artış, asfalt maliyetlerini arttırdı. Döviz kurundaki artış sebebiyle Büyükşehir Belediyesi, asfalt ihalesini iptal etti. Asfalt ihalesinin iptaline Yeşilvadi grup Yolunu kullanan bölge insanı çok üzüldü. İptal haberine ilçede sevinenler de oldu. Sevinçlerini haber olarak paylaşanlarda oldu. Lafa gelince herkes Hendek'li oluyor!
Bir haberde asfalt ihalesinin iptali ile ilgili çıkan haber spotu:

Asfalt hevesi kursaklarında kaldı! Önce sevinç sonra şok…
AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın yaklaşık bir haftadır müjde olarak duyurduğu teşekkür ede ede bitiremediği Büyükşehir’in Yeşilvadi grup yolu asfalt ihalesi iptal oldu.

Asfalt hevesi Başkan Baykal'ın ve Yeşilvadi Grup Yolunu kullanan bölge insanın kursaklarında kaldı!
Başkan Baykal ve bölge insanı asfalt ihalesine sevindi. İptal olunca da üzüldü!
Ya siz ne yaptınız?
Zil takıp oynadınız mı? Yoksa kına siparişi mi verdiniz?

sakarya hendek belediye büyükşehir belediye ekrem yüce ak parti mhp asfalt ihalesi