Alkışı Çukurhan Muhtarı başlattı. Alkış değil, oy istiyorum!

TAKİP ET

Hendek basını Sakarya da çok güçlü. Muhtarlarımızla birlikte başardık. Rasimpaşa camimiz A Grup camiler içinde. Uludere çayı ve köprüler. Alkışı Çukurhan muhtarı başlattı. Bayraktepe gazı ve Ali kardeşim...

HENDEK BASINI SAKARYA'DA ÇOK GÜÇLÜ

28. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Hendekli muhtarlarla kahvaltı programında buluştu. Ali İnci'ye ait seçim bürosunda yapılan kahvaltı programına yoğun katılım oldu.

28. Dönem Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, muhtarları konuk ettiği kahvaltı programında; konuşma yaptı. Ali İnci konuşmasının başında; Hendek basınının Sakarya'da güçlü olduğunu, Hendek'teki güçlü basının Sakarya'nın hiç bir yerinde olmadığını, hem Hendek'e hem de Sakarya'ya hükmeden bir basının olduğunu ve güzel çalışmalar yaptığını söyledi.

MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE BAŞARDIK

Hendek'te 4 dönem belediye başkanlığı görevi yaptığımda muhtarlarımızla aylık toplantılar yapıp, sorunları dinledik. Muhtarlarımıza, vatandaşlarımızın sorunlarını bana bildirmezseniz, öbür dünyada iki elim yakanızda olur, diye tembih ederdim.  Hendek'i bugünkü durumuna birlikte getirdik. Bugün pazaryerine bakarsak, Türkiye de hatta Avrupa da böyle pazaryeri bulamazsınız. 24 yıldır dimdik ayakta duruyor.

RASİMPAŞA CAMİMİZ A GRUP CAMİLER İÇİNDEDİR

Rasimpaşa Camimiz islam aleminin en büyük kubbeli camilerinden bir tanesi. Rasimpaşa camiinde kadınların namaz kılacağı bölüm var. Alt katta gençlerimiz için kütüphane, masa tenisi, bilardo, fitnes bölümü var. taziye bölümü var,mutfağı var. Geçtiğimiz Ramazan ayında 30 bin kişiye yemek verdik. Yaptığımız eserleri Türkiye seviyesinde yaptık. Bizim camimiz A GRUP camiler içindedir. Rasimpaşa camisinin eksiklerini tamamladıktan sonra açılışı için Cumhurbaşkanımızı Hendek'e getireceğiz, inşallah.

ULUDERE ÇAYI VE KÖPRÜLER

Uludere Çayı projemizi yaptık. Hendek'te çok yol açtık. Bu yolları şehir adına açtık, yer sahipleri de arsaları değerlenince zengin oldular. Uludere Çayı üzerine 6 tane köprü yaptık. Ben bunları yaparken çok küfür yedim, ama doğru olanı yaptım.Bu bölgeye bitişik nizam verdim, 4 kat imar verdim.

YAŞLILAR YURDU

Sakarya da tek yaşlılar yurdu Hendek'te var. Yaşlılar yurdumuzda 5 yıldızlı otel konforu var.

Hendek'e sanayi getirdim. Neler çektim neler sanayiyi getirmek için. Puna muhtarımız burada. Puna halkını ikna etmek için neler çektik. Sıkıntı çektik, ama işsizlik sorununu Hendek'te çözdük. 

ALKIŞI ÇUKURHAN MUHTARI BAŞLATTI

Belediye başkanı olarak çok güzel hizmetler yaptık, şimdi milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Sizden destek istiyorum, beni güçlü olarak Ankara'ya gönderin, daha çok hizmet alalım. Oyum Erdoğan'a oyum AK Parti'ye diyerek, sizden oy istiyorum. Sakarya da herkes Ali İnci'den beklenti içinde, herkes sarılıyor ve hizmet bekliyor. Gittiğim her yerde kalabalıklar karşılıyor. Ben vekil, siz asilsiniz. Ankara da sizi karşılayan bir kardeşiniz olacak, dedi o sırada alkışlandı. Ali İnci, bu alkışı Çukurhan muhtarı başlattı, ben sizden alkış değil oy istiyorum. Seçim sonrası Çukurhan'daki oylara bakacağım. Beni güçlü kılın, ben size ne istediysenız verdim. Beni Ankara'ya güçlü gönderin, dedi. Hacıkışla muhtarımız gülüyor, ben seçilince sizi güldüreceğim. Akyazı'dan yüksek oy alalım, beni destekleyin, dedi.

ALİ İNCİ, ÇİLECİ'NİN BAYRAKTEPE GAZINA GELMEDİ

Hendek'i birlikte Hendek yaptık. orta Asya'daki çalışmalarımızın neticesinde Bayraktepe'yi yaptık. İnternette şehitlik yazarsanız Çanakkale çıkar. Bayraktepe yazarsanız da Hendek Bayraktepe çıkar, diye konuşurken araya gazeteci Ahmet Çileci girerek, onuda kiraya veriyorlar,  diye laf attı. Ali İnci, gazetecinin gazına gelmeden, neyse siyaset yapmayalım, diye konuyu kapattı. 

AHMET ÇİLECİ KARŞI ÇIKMIŞTI

Türkiye de ilk defa Roman kardeşlerimize ev yaptık. Ahmet Çileci karşı çıkmıştı. Yaptığımız binalar sağlam, depremde bile dışarı çıkma, evde otur. Bu Türkiye de bir ilktir.

CUMHURBAŞKANIMIZ ALİ KARDEŞİM DİYE HİTAP EDİYOR

Ali İnci konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 Şubat 2009 tarihinde ki Hendek ziyaretini hatırlattı. Ali İnci, sayın Cumhurbaşkanımız kısa konuşmasında iki defa Ali İnci kardeşim, diyor. Bu da bizi sevdiğini gösteriyor. Sizde beni Ankara'ya güçlü yollayın. Particilik yapmadan size daha çok hizmet verecek ismi oylarınızla destekleyin, dedi.

NOT: KONUŞMANIN TAMAMI HABERİN İÇİNDEKİ VİDEODADIR.
























sakarya hendek ak parti belediye muhtarlar ali inci rasimpaşa camii bayraktepe cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 14 mayıs seçimleri akyazı ankara hendek gerçek haber hendek pazaryeri yaşlılar yurdu puna çukurhan