Ali Kemal Sofu: Gül Koop'un yeni yeri kalıcı olsun...

TAKİP ET

Yeni yerine taşınan Gül Koop. Başkanı ve yönetimini ziyaret ederek süreç hakkında bilgiler aldık. İki terminalin yan yana olması ve şehir merkezine yakınlığı sebebiyle hemşehrilerimizin menfaatine olacağını düşünüyoruz. Tarafların bir an önce uzlaşarak yeni yerin kalıcı olmasını temenni ediyoruz.

Ali Kemal Sofu: Gül Kooperatifi'nin yeni yerinde kalıcı olmasını temenni ediyorum
AK Parti Eski Hendek İlçe Başkanı ve Önceki Dönem Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, problemli bir şekilde yeni yerine taşınan Hendek Gül Kooperatifini ziyaret ederek, hem bayramlaştı hemde yaşanılan süreç hakkında bilgiler aldı.
Önceki Dönem Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, yeni yerine taşınan Hendek Gül Kooperatifini ziyaret ederek, hem bayramlaştı hemde Hendek Belediyesi ve Gül Kooferatifi arasındaki sorun hakkında Gül Kooperatifi Başkanı Sinan Kaan Sunman ve yönetiminden konu ile ilgili olarak bilgiler aldı.
Ali Kemal Sofu, kendisinin sosyal medya hesabı olan Facebook üzerinden Gül Kooperatifine yaptığı ziyaretle ilgili olarak şunları paylaştı.
"Yeni yerine taşınan Gül Koop. Başkanı ve yönetimini ziyaret ederek süreç hakkında bilgiler aldık. İki terminalin yan yana olması ve şehir merkezine yakınlığı sebebiyle hemşehrilerimizin menfaatine olacağını düşünüyoruz. Tarafların bir an önce uzlaşarak yeni yerin kalıcı olmasını temenni ediyoruz." Dedi.



Sakarya Hendek Ak Parti Mhp Cumhur İttifakı terminal Gül koop yeni terminal Hendek Belediyesi