Sayın Sofu! Gazeteciler konu mankeni mi?

TAKİP ET

Ali Kemal Sofu; Sorularınız varsa alalım, ama yayınladığımız video da soracağınız soruların cevapları var. O videoda soru cevaplı bir sunum hazırladık, dedi.

ALİ KEMAL SOFU, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ali Kemal Sofu, gazetecilerle kahvaltı programında buluşarak, 2024 Yerel seçimleri için aday adayı olduğunu açıkladı.

Ali Kemal Sofu açıklamasının başında, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve gazeteci Hasan Öztürk için dua etti.

Ali Kemal Sofu, sel felaketine değinerek, Hendek belediyemiz, büyükşehir belediyemiz ve devlet kurumları sahada gereğini yapıyor. Yaralar sarılıyor, sarılacaktır, dedi.

Ali Kemal Sofu, 2019 Seçimlerinde halkımız kararını verdi. Başkanlarımız rahat çalışsın, diye, seçim gündeminden uzak durduk, ama sahaları bırakmadık. Genel Seçimleri geride bıraktık, şimdi gündemimizde yerel seçimler var. Sahada en çok sorulan soru; tekrar adaymısınız? Aday olacak mısınız? Diye her gün 10-15 kişi soruyor. 

Ali Kemal Sofu, bugün sosyal medyadan bir video yayınladık. Geçmiş seçim ve 2024 yerel seçimleri için görüşlerimizi söyledik. Burada size de söylüyoruz. Biz sahadayız, 4 yıl sahayı bırakmadık. Biz potansiyel aday adayıyız. 2019 Seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı bizdik. O gün 22 bin oy aldık. 22 bin kişiye karşı sorumluluğumuz var. Bu toplantıyı yapmamdaki amaç; 2024 seçimlerinde aday adayı olduğumu söylemek içindir. Siyasette hiç bir şeyin garantisi yok. Cumhur ittifakının gidişatıyla ilgili net bir durum yok. Şu bilinsin ki Ak Parti bir aday çıkartacaksa, bir aday aranıyorsa, ben aday adayıyım. Kahvaltı programına hoş geldiniz. Sorularınız varsa alalım, ama yayınladığımız video da soracağınız soruların cevapları var. O videoda soru cevaplı bir sunum hazırladık, diye konuşmasını bitirdi.

Sayın Sofu!  

Konuşmanızın sonunda, gazetecilere; Sorularınız varsa alalım, ama yayınladığımız video da soracağınız soruların cevapları var, diyorsunuz.

Sayın Sofu!

Gazeteciler konu mankeni mi?

Soracağınız sorular ve cevapları hazırladığımız video da var demek, gazetecilere saygısızlıktır!

Siz, 2019 seçimlerinde yaptığınız hataların üstüne, bugün yenisini eklediniz!

Acele ile davranarak, gömleğin ilk düğmesini ters iliklediniz!

Sayın Sofu!Mesele kahvaltıysa biz, evimizde yapardık!

Siz bugün gazetecilere hazırladığınız kahvaltı programında, sosyal medyada hazırladığınız videonun galasını yaptınız!

Ali Kemal Sofu'nun sayesinde önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakında daha çok gala izleriz!

 

31 mart yerel seçimler 2019 yerel seçimler genel seçim aday 2024 yerel seçim fevzi kılıç hasan öztürk sel belediye ali kemal sofu cumhur ittifakı video gala gazeteciler kahvaltıda