Ali İnci ve Dek Belediyesi Tabelası!

TAKİP ET

Seçimlere 220 gün kala bu tür ufak sorunlar, 31 Mart günü sandıkta başınızı ağrıtır. Geçmiş yıllarda Ali İnci'nin kırık koltuk ve Dek Belediyesi edebiyatıyla seçimi aldığını unutmayın!

ALİ İNCİ VE KIRK KOLTUK, DEK BELEDİYESİ...

Salı günü Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Kapalı Pazaryerinde kurulan Salı pazarına pazar alışverişi için gittim. Kapalı pazaryerine girmeden önce, T.C Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi'nin tabelasının perişan hali gözüme ilişti.

T.C Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Tabelasının, Belediye yazısının B harfi yamulmuş, Ticaret yazısının, E harfi kaybolmuş ve orta kısımda bir parça düşmüş bir durumda.

Tabelanın bu perişan halini görünce Ali İnci'nin, "Ben, Belediyeyi kırık koltuk ve DEK BELEDİYESİ yazan tabelayla devraldım" sözleri aklıma geldi.

Ali İnci, seçim meydanlarında, kırık koltuk ve Dek Belediyesi söylemleriyle, iyi algı oluşturdu ve seçimi kazandı.

Tabela deyip geçmeyin, tabelalar, kurumsal imajın güçlenmesinde etkin rol oynar. tabelaları kırık dökük olan kurumların itibarı düşer.

Tabelası kırık dökük olan kurum,  hizmetler konusunda kendini açığa çıkartıyor. Tabelasına bakmayan kurum, halkın hizmetlerine mi bakacak? algısı oluşur.

Özellikle Salı günleri binlerce insanın ziyaret ettiği Hendek Belediyesi Ticaret Merkezinin tabelasının perişan halini, o binada görev yapan müdürler, memurlar, başkan yardımcıları ve TÜRKAY Yönetim Kurulu Üyeleri görmüyor mu?

Belediyeye yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Mali İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Ademoğlu bu gibi konularda ödenek vermiyor.

Seçimlere 220 gün kala bu tür ufak sorunlar, 31 Mart günü sandıkta başınızı ağrıtır. Geçmiş yıllarda Ali İnci'nin kırık koltuk ve Dek Belediyesi edebiyatıyla seçimi aldığını unutmayın!

 



hendek belediyesi ali inci hendek ticaret merkezi salı pazarı kırık koltuk dek belediyesi tabelası algı operasyonu kurum imaj ademoğlu mali işler