Ali İnci'nin söz verdiği 35 bin kişilik stadyum nerede?

TAKİP ET

NAMUS SÖZÜ DEMİŞTİ! 35 BİN KİŞİLİK STADYUMU GÖREN VAR MI?
Ali İnci’nin söz verip yapmadığı projeleri yazmaya devam ediyoruz. Belediye Sarayı projesinin ardından şimdi sıra unutulan 35 bin kişilik stadyumda.
Söz verilip yapılmayanları ele aldığımız yazı dizisinin ilkinde Ali inci’nin içinde  AVM, Sinema, Düğün Salonu ve Kafe, otelin bulunduğu belediye sarayı projesini yazmıştık. Bu proje sözde kalırken, Ali İnci’nin  “2019’a kadar ne söz veriysek yapılacak. Seçim beyannamemiz bizim namusumuzdur” sözü de arşivlerde duruyor. 
Kayıt altına alınanları açıklamaya ve hatırlatmaya devam ediyoruz. Yapılmayan belediye sarayı projesinin ardından şimdi sıra 35 bin kişilik stadyumda.
İnci Hendek Kapalı spor salonu yanında 35 Bin kişilik stat yapılacağını açıklamıştı. Kazı çalışması başlamıştı.
Tanıtımları yapılan ve o yıllarda öve öve duyurulan projenin Hendek’e kazandırılması için her şeyi yapacağını beyan eden Ali İnci, “Stadımız D-100 ve Tem Otoyolu’nun kesiştiği noktada. Ankara ve İstanbul’a eşit mesafede. Böyle bir stadın Hendek’e kazandırılması için elimizden geleni yapacağız” demişti. 
Kazı çalışmasının ardından bu proje unutuldu, nedense o tarihten bu yana hiç gündeme gelmedi. 
Namus sözü verilerek, unutturulan ve ardından yapılmayan projeleri kaleme almaya devam edeceğiz. Her gün bir dosya ile açıklamaya, hatırlamaya 2022 kayıtlarına alacağız.

Sakarya Hendek Hendek Stadyum Ali inci seçim seçim beyannamesi