Ali İnci'nin Ankara şansı ve Hendek Lisesinin yıkım kararı!

TAKİP ET

İlçelerde Gündem Programında, okul yıkımıyla ilgili siyasetin devreye girdiğini  ve okul müdürü Abidin Dayıoğlu'na haksız yere ceza verildiğinden ve Ali İnci'nin milletvekili seçilme şansından söz ettik.

İLÇELERDE GÜNDEM PROGRAMINDA HENDEK KONUŞULDU

Her hafta Salı günü TV264 ekranlarında yayınlanan İlçelerde Gündem Programında, Hendek Anadolu Lisesi'nin yıkım kararını ve Ali İnci'nin milletvekili olma şansını konuştuk. 

EROL ÇETİNKALA VE YIKIM KARARI

İlçelerde Gündem Programında Hendek Anadolu lisesi'nin yıkım kararı karşısında öğrenci velilerinin ve Okul Aile Birliği Derneği Başkanı Erol Çetinkala'nın yaptığı mücadeleyi anlattık. Dernek Yönetimi ve velilerin yaptığı mücadele sonunda, öğrencilere tanınan imtiyazlardan bahsettik.

İlçelerde Gündem Programında, okul yıkımıyla ilgili siyasetin devreye girdiğini  ve okul müdürü Abidin Dayıoğlu'na haksız yere ceza verildiğinden söz ettik. Söylediklerimizin tamamını haberin içindeki videodan izleyebilirsiniz.

ALİ İNCİ'NİN ŞANSI YÜKSEK!

İlçelerde Gündem Programında, Ali İnci'nin milletvekili olma şansını konuştuk. Ali İnci'nin Sakarya ve Hendek siyasetinde bir güç olduğunu, geçmişteki yaptığı hataları tekrarlamayacağını ve kendini yenilediğini söyledik.

Ali İnci'nin şansının milletvekili sayısının 8 olmasıyla çok arttığını ve AK Parti listesini çok iyi bir sırada zorlayacağını söyledik.

İiçelerde Gündem Programında, Ali İnci'nin listeye girmesiyle birlikte Hendek'in milletvekili sayısının 3 olacağını ve sakarya siyaset tarihine geçeciğini söyledik.

Haberin videosunu izlerseniz, Ali İnci ile ilgili söylediklerimizin tamamını duyarsınız!!!

 

sakarya hendek ankara ak parti hendek anadolu lisesi okul yıkım kararı ali inci erol çetinkala milletvekili