Ali İnci'nin alt geçit projesine ne oldu?

TAKİP ET

'Seçim beyannamemiz bizim namusumuzdur' diyen Ali İnci'nin yerine getirmediği sözleri gündeme getirmeye devam ediyoruz. Belediye sarayı ve 35 bin kişilik stadyumun sözde kalmasının ardından Hendek halkına söz verilen BAYRAKTEPE-KENTSEL DÖNÜŞÜM ALT GEÇİT PROJESİ sadece katalogda kaldı.

Ali İnci’nin söz verip unuttuğu Bayraktepe alt geçit projesi sizi şaşırtacak! 
Eski başkan Ali İnci’nin Hendek halkına söz verip yapmadıklarını yazmaya devam ediyoruz. Belediye Sarayı ve 35 bin kişilik stadyum projesinin ardından Bayraktepe-Kentsel Dönüşüm Alt Geçit projesi unutturulanlar arasında yer aldı 

Başkanların söz verip yapmadığı projeleri hatırlatmaya devam ediyoruz. Ali İnci’nin söz verip yapmadığı Belediye Sarayı ve 35 bin kişilik stadyum projesinin ardından unutulan bir projeyi daha unutturmamak adına hatırlatıyoruz. 
BEYANNAME NAMUSUMUZDUR!
Yazı dizimizin 3.gününde Hendek halkının unuttuğu ne varsa hatırlatmaya çalışıyor, “Seçim beyannamemiz bizim namusumuzdur” diyen Ali İnci’nin yerine getirmediği sözleri gündeme getirmeye devam ediyoruz. 
Belediye sarayı ve 35 bin kişilik stadyumun sözde kalmasının ardından Hendek halkına söz verilen BAYRAKTEPE-KENTSEL DÖNÜŞÜM ALT GEÇİT PROJESİ sadece katalogda kaldı. 
Proje kapsamında hazırlanan beyannamede Bayraktepe-Kemaliye arasında alt geçit yaparak iki yakayı birbirine bağlanmak istendiği duyurulmuştu. D100 karayolunun birleştirici olacağı anlatılan o projede Hendek’in adından gururla bahsedildiğine dikkat çekilmişti. 
Görsellerde kalan alt geçit projesiyle ilgili adım atılmazken, nedense Belediye Sarayı-35 bin kişilik statlar gibi gündeme gelmedi. Kimse konuşmadı, bu konuda diğerleri gibi sorulmadı. 
Ali İnci’nin 20 yılda yaptıklarını anlatmasının yanı sıra bu konuları unutturmak istemesi kafaları karıştırdı. 
Ali İnci’nin verdiği seçim sözlerini neden yerine getirmediği bilinmezken unutulmaması adına İnci’nin 4 dönemde vaat edip yapmadıklarını yazmaya devam edeceğiz.

Sakarya Hendek Ali inci hendek belediyesi proje seçim seçim beyannamesi