Ali İnci, Karatecileri Kayseri'de yalnız bırakmadı

TAKİP ET

Hendekli Karateciler Kayseri'den iki madalya ile döndüler

Kayseri'de yapılan Türkiye Karate Şampiyonası sona erdi. Hendek Karate Kulübü Sporcularından Zeynep Hayırlı ve Görkem Efe Baş şampiyonayı ikincilikle tamamlayarak gümüş madalyaların sahibi oldular.
Hendek Karate Kulübü Sporcularından Zeynep Hayırlı ve Görkem Efe Baş şampiyonayı ikincilikle tamamlayarak gümüş madalyaların sahibi oldular.
Hendek Karate Kulübü Antrenörlerinden Ümit Atış, "Derece yapan ve yapmayan bütün sporcularımı tebrik ediyorum. Hepsinin ellerine ayaklarına sağlık. Bugünden sonra yine çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." dedi.
Hendek Karate Kulübünün Baş Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık ise yaptığı açıklamada, "Kulübümüze katkıda bulunan herkese, fedakar ve cefakar velilerimize, bizlerden dualarını ve desteklerini eksik etmeyen Hendek halkına teşekkür ediyor, şampiyonaya katılan tüm sporcularımı da yürekten kutluyorum." dedi.
Öte yandan 25. Dönem Milletvekili ve Eski (4 Dönem) Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'de Kayseri'de yapılan şampiyonaya giderek, sporculara moral verip, destek olmuştu.





hendek karate kayseri şampiyon ali i̇nci i̇ki madalya