ALİ İNCİ SAKARYA'NIN HER YERİNDE!

TAKİP ET

Sakarya'nın ağabeyi olmaya çalışmakla suçlanan Ali İnci, Sakarya'yı karış karış geziyor. Ali İnci'nin Sakarya'nın ağabeyi olup olmayacağını zaman gösterir, fakat şu an Sakarya'nın en çalışkan milletvekili...

SAKARYA'NIN EN ÇALIŞKAN MİLLETVEKİLİ ALİ İNCİ

Sakarya milletvekili Ali İnci hakkında şehrin ağabeyi olmaya çalışıyor, şeklinde suçlamalar yapıldı. Şehrin ağabeyi olmaya çalışmakla suçlanan Ali İnci, şu ana kadar gösterdiği performansla, Sakarya'nın en çalışkan milletvekili oldu.

Kim ne konuşursa konuşsun Ali İnci, Sakarya'yı karış karış dolaşarak, vatandaşlarla kucaklaşıp, dertlerini dinliyor. İlçe belediyelerini ve parti teşkilatlarını ziyaret edip, yaşadıkları sorunlara çözümler arıyor.

Milletvekili Ali İnci, Sakarya'nın ağabeyi olursa da kimse şaşırmasın. Adam ilçe ilçe dolaşıyor. Vatandaşlarla ve partililerle kucaklaşıyor. Cenaze, düğün dernek işlerini de ihmal etmiyor. Şu anki çalışma temposuyla, şehrin ağabeyi olursa, kimse şaşırmasın!

ADAPAZARI ZİYARETİ

Sakarya milletvekili Ali İnci, AK Parti Adapazarı ilçe teşkilatında mahalle başkanları ve parti yönetimiyle toplantıda bir araya geldi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu belediyenin çalışmalarını anlatırken toplantıya katılan Sakarya Milletvekili Ali İnci de Işıksu'ya hizmetleri nedeniyle teşekkür etti. Milletvekili Ali İnci; "Yerinde dönüşüm projeleri kapsamında şehir merkezinde hayata geçirilen Ada Hayat projesinin yapım sahasında incelemelerde bulundu. Çalışmaları inceleyen Milletvekili İnci "Ada Hayat, şehrin tam kalbinde ve çok cesur bir proje. Mutlu Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.

SERDİVAN BELEDİYESİNE ZİYARET

Sakarya Milletvekili Ali İnci Serdivan belediyesini ziyaret etti. Ali İnci ziyaretle ilgili, "İlçe Başkanımız Burak Erken ve Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar ile birlikte Belediyemizin değerli personellerini ziyaret ettik. Belediye işi ekip işidir, gönül işidir. Sayın Başkanımıza ve değerli ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

SERDİVAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

TARAKLI ZİYARETİ

Sakarya Milletvekili Ali İnci Taraklı'da esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili İnci taraklı ziyaretiyle ilgili, Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Her daim vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" diye konuştu.

GEYVE ZİYARETİ

Sakarya milletvekili Ali İnci, Geyve ilçesini ziyaret etti. Milletvekili İnci ziyaret sonrası, "Geyve AK Parti İlçe Başkanımız Abdullah Özdemir ve Belediye Başkanımız Metin Atalay ile birlikte esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ve gençleri ziyaret ediyoruz. mAllah’ın izniyle sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizleri samimiyetle karşılayıp güleryüz ile uğurlayan tüm esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

GEYVE BELEDİYESİ ZİYARETİ

PAMUKOVA ZİYARETİ

Sakraya Milletvekili Ali İnci, Pamukova'yı ziyaret etti. Milletvekili Ali İnci ziyaretle ilgili, "Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızla iç içeyiz. Esnaf ve vatandaş ziyareti sonrası vatandaşlarımızla bir araya gelip talep ve önerilerini dinledik. Her zaman vatandaşlarımızın sorunlarına kulak vermeye hazırız. Muhabbetimiz ve birliğimiz daim olsun" diye konuştu.

PAMUKOVA BELEDİYESİ ZİYARETİ

PAMUKOVA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETİ

AKYAZI ZİYARETİ

Sakarya milletvekili Ali İnci Akyazı ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili İnci ziyaretle ilgili,"Türkiye Yüzyılı vizyonuyla durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Akyazı İlçe Başkanımız Mesut Ekrem ve Belediye Başkanımız Bilal Soykan ile birlikte esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. İlçe Başkanlığımızda İlçe başkanımız ve Yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Sayın Başkanımıza ve Yönetimine kolaylıklar diliyorum." diye konuştu.

SAPANCA FUAR ZİYARETİ

Sakarya milletvekili Ali İnci, PSB Anatolia Fuarının açılışına katıldı. Milletvekili İnci fuarla ilgili, "PSB Anatolia ismiyle 3.kez kapılarını misafirlerine açan 2023 Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı Sapanca ilçemizde vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Sakarya'mızın süs bitkiciliği ve peyzaj alanındaki potansiyelini öne çıkaracak olan bu uluslararası fuarın hayırlı olmasını diliyorum. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

KOCAALİ ZİYARETİ

KARASU ZİYARETİ

SÖĞÜTLÜ ZİYARETİ

 
















sakarya hendek adapazarı serdivan geyve pamukova karasu kocaali söğütlü belediye ak parti ali inci şehrin ağabeyi