Ali İnci'den Yağlı Güreş Salonu ve Akademi masalı!

TAKİP ET

Bugün sırada Ali İnci'nin yapmadığı ancak bir kere bile gündeme gelmeyen, unutulan, unutturulan YAĞLI GÜREŞ SALONU VE DOĞA SPORLARI AKADEMİSİ PROJELERİ  var.

ALİ İNCİ'DEN YAĞLI GÜREŞ SALONU VE DOĞA SPORLARI PROJESİ MASALI...
Eski başkan Ali İnci’nin söz verip yapmadığı projeleri yazmaya devam ediyoruz. Eski Başkan İnci, seçim vaatlerini yerine getirmemesi halinde Hendek halkının yüzüne bakamayacağını söylemişti. 
Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözleri bir bir hatırlatmayı Hendek halkına karşı önemli bir görev olarak görüyoruz. 
Çünkü kişiye göre değil Hendek’e göre haber yaparak toplumu gerçeklerle bilgilendirmenin önemini biliyoruz. 
Bugün sırada Ali İnci’nin yapmadığı ancak bir kere bile gündeme gelmeyen, unutulan, unutturulan YAĞLI GÜREŞ SALONU VE DOĞA SPORLARI AKADEMİSİ PROJELERİ  var. Eski başkan Ali İnci'nin ağzından, bu projeleri dinleyelim.
YAĞLI GÜREŞ SALONU PROJESİ: Ata sporumuz olan yağlı güreşi desteklemek ve geleneksel sporumuzu gelecek nesillere aktarmak için yağlı güreş salonu yapacağız. Burada Kırkpına Başpehlivanları yetişecek.
DOĞA SPORLARI AKADEMİSİ: "Sadece doğayı değil kendinizi de keşfedin" Yaylada gençlerimizin kamp yapabileceği çok özel bir tesis yapılacaktır. Gençlerimiz bu tesiste sadece doğyı değil kendilerini de keşfedecekler. Akademide gençlerin eğitiminde öncü olacak belli başlı konular şu şekilde sıralanmaktadır. Güven oluşturma ve iletişim, ortak değer ve biz bilinci yaratma, işbirliği ve dayanışma, planlama ve koordinasyon, başarılı bir ekip üyesi olmak, zaman yönetimi, hızlı düşünme ve doğru karar alma, ekip ve liderlik, hedeflerle çalışma, yönlendirme ve sonuç odaklı geri bildirim, deneyim ve birlikteliğin gücü, yaratıcılık, zor durumlarla baş etme ve özgüven, birey ve ekip motivasyonu, takım ruhu ve paylaşımla pozitif etkinin yaygınlaştırılması, birlikte öğrenme duygusunun geliştirilmesi, bireysellik yerine katılımcı latkıları ile üretme, geliştirilen becerilerin sürekliliğinin sağlanması, katılımcıların kullandıkları yöntem ve becerileri iş yaşamında da uygulamaları.

ALİ İNCİ'NİN SÖZ VERİP YAPAMADIĞI PROJELER

1- BELEDİYE SARAYI
2- 35 BİN KİŞİLİK STADYUM PROJESİ
3- ALT GEÇİT PROJESİ PROJESİ
4- HAVAALANI PROJESİ
5- YER ALTI OTOPARK PROJESİ
6- SABRİ ÜLKER MESLEK YÜKSEK OKULU PROJESİ
7- DOĞU MARMARA ÜNİVERSİTESİ PROJESİ
8- TELEFERİK PROJESİ
9- TARIMDA ARTEZYEN KUYULARI PROJESİ
10- DOĞALGAZ DAĞITIMI PROJESİ
11- ANADOLU EFSANELERİ EĞLENCE YERİ PROJESİ
12- HENDEK MEYDANI PROJESİ
13- KREŞ PROJESİ
14- BAYRAKTEPE GÖLET PROJESİ
15- OTEL BAYRAKTEPE PROJESİ
16- MOBESE SİSTEMİ PROJESİ
17- ÇAKALLIK MESİRE ALANI PROJESİ
18- ULUDERE MESİRE ALANI PROJESİ
19- AİLE HEKİMLERİ ÇAMLICA VE YEŞİLYURT PROJESİ
20- SOD-EV SOSYAL DAYANIŞMA EVLERİ
21- YAĞLI GÜREŞ SALONU PROJESİ
22- DOĞA SPORLARI AKADEMİSİ PROJESİ
devam edecek...

hendek hendek belediyesi eski başkanlar yeni başkan 31 mart yerel seçimler ali inci irfan püsküllü turgut babaoğlu seçim projeleri mega projeler