Ali İnci'den Çamlıca Gölü ve Kültür Merkezi Sözü!

TAKİP ET

Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözleri bir bir hatırlatmayı Hendek halkına karşı önemli bir görev olarak görüyoruz. 

Eski başkan Ali İnci’nin söz verip yapmadığı projeleri yazmaya devam ediyoruz. Eski Başkan İnci, seçim vaatlerini yerine getirmemesi halinde Hendek halkının yüzüne bakamayacağını söylemişti. 
Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözleri bir bir hatırlatmayı Hendek halkına karşı önemli bir görev olarak görüyoruz. 
Çünkü kişiye göre değil Hendek’e göre haber yaparak toplumu gerçeklerle bilgilendirmenin önemini biliyoruz. 
Bugün sırada Ali İnci’nin yapmadığı ancak bir kere bile gündeme gelmeyen, unutulan, unutturulan  KÜLTÜR DERNEKLERİ AYNI ÇATI ALTINDA VE ÇAMLICA GÖLÜ PROJELERİ  var. Eski başkan Ali İnci'nin ağzından, bu projeleri dinleyelim.
KÜLTÜR DERNEKLERİ AYNI ÇATI ALTINDA PROJESİ: Hendek'te bulunan hemşehri ve soydaş derneklerini aynı çatı altında toplyacağız. Yerel Kültür Derneği, Batum ve Havalisi, Kafkas Derneği, Erzurumlular Derneği ve Karadenizliler Derneği gibi dernekleri yapacağımız Kültür merkezinde toplayarak, hem kültürlerin ve değerlerin yaşamasını ve kaynaşmasını hedefliyoruz.
ÇAMLICA GÖLÜ PROJESİ: Hendek turizm cenneti olacak. Hendek doğal zenginliklerini, yıllarca gizli kalabilmiş hazinelerini, Türkiye'nin bu güzelliklerine susamış ilgisine sunacak. 
Çamlıca Gölü 60 bin metre kare alana sahip olup, Keremali Dağının 1543 metre yükskliğinde bulunmaktadır. Boyu 600 metre, eni 100 metre ve derinliği 7-8 metredir. Çevresinde 340 dönüm mesire alanı olan Çamlıca Gölünün çevresini düzenleyerek turizme kazandıracağız. çamlıca Gölü çevresinde yapacağımız düzenlemedeoturma grupları, barbekü alanları, spor alanları, piknik alanı yer alacak ve asla doğal dokuya zarar vermeyeceğiz. 

ALİ İNCİ'NİN SÖZ VERİP YAPAMADIĞI PROJELER

1- BELEDİYE SARAYI
2- 35 BİN KİŞİLİK STADYUM PROJESİ
3- ALT GEÇİT PROJESİ PROJESİ
4- HAVAALANI PROJESİ
5- YER ALTI OTOPARK PROJESİ
6- SABRİ ÜLKER MESLEK YÜKSEK OKULU PROJESİ
7- DOĞU MARMARA ÜNİVERSİTESİ PROJESİ
8- TELEFERİK PROJESİ
9- TARIMDA ARTEZYEN KUYULARI PROJESİ
10- DOĞALGAZ DAĞITIMI PROJESİ
11- ANADOLU EFSANELERİ EĞLENCE YERİ PROJESİ
12- HENDEK MEYDANI PROJESİ
13- KREŞ PROJESİ
14- BAYRAKTEPE GÖLET PROJESİ
15- OTEL BAYRAKTEPE PROJESİ
16- MOBESE SİSTEMİ PROJESİ
17- ÇAKALLIK MESİRE ALANI PROJESİ
18- ULUDERE MESİRE ALANI PROJESİ
19- AİLE HEKİMLERİ ÇAMLICA VE YEŞİLYURT PROJESİ
20- SOD-EV SOSYAL DAYANIŞMA EVLERİ
21- YAĞLI GÜREŞ SALONU PROJESİ
22- DOĞA SPORLARI AKADEMİSİ PROJESİ
23- ÇAMLICA GÖLÜ PROJESİ
24- KÜLTÜR DERNEKLERİ AYNI ÇATI ALTINDA PROJESİ
devam edecek...