ALİ İNCİ'DEN AKYAZI ÇIKARMASI!

TAKİP ET

Milletvekili adayı Ali İnci'ye Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan ve Akyazı AK Parti İlçe teşkilatı eşlik ediyor.

ALİ İNCİ'DEN AKYAZI ÇIKARMASI!

28.Dönem AK Parti Skarya milletvekili Adayı Ali İnci, komşu ilçe Akyazı'yı baştan sona dolaşıyor. Milletvekili adayı Ali İnci'ye Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan ve Akyazı AK Parti İlçe teşkilatı eşlik ediyor.

Milletvekili Adayı Ali İnci, Akyazı'da yaptığı çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Ali İnci açıklamasında; "Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan, İlçe Başkanımız Mesut Ekrem, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte sahada, çalışıyoruz. Çalışmalarımızda vatandaşımıza dokunuyoruz. 20 yıldır milletimizin talep ve beklentilerini dinleyen, politika üreten ve "önce insan" düsturuyla hareket eden siyasi bir partiyiz. Yine ve yeniden milletimizin geleceği için gayret etmeye devam ediyoruz. Gayretimiz, Cumhurbaşkanımız Recep tayyip erdoğan'ı tekrar cumhurbaşkanı seçtirmek içindir. Akyazı'da yaptığım seçim çalışmalarında beni sahada yalnız bırakmayan, başta Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan olmak üzere, AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatına teşekkür ederim" diye konuştu.

sakarya akyazı belediye belediye başkanı ak parti ali inci akyazı belediye başkanı bilal soykan mesut ekrem cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan