Ali Gümrük'ten Bayındır'a sert sözler!

TAKİP ET

Ali Gümrük, ilçe başkanı Fatih Bayındır'ı kullandığı bölücü dil ve ötekileştirmeden dolayı kınadı. Sırf seçim kazanmak adına partiyi küçülttüğünü ve bunun için her türlü ayak oyunu yaptığını söyleyen Ali Gümrük, 400 delegenin 170'i sandığa zor geldi.

ALİ GÜMRÜK'TEN AÇIKLAMA

İYİ Parti 3.Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına talip olan ve seçimi kaybeden Ali Gümrük, önce teşekkür etti, sonrada sert açıklama yaptı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır'ın yapması gereken teşekkür açıklamasını, seçimi kaybeden Ali Gümrük yaptı. Ali Gümrük, önce teşekkür etti, sonrada kınadı.

Ali Gümrük, ilçe başkanı Fatih Bayındır'ı kullandığı bölücü dil ve ötekileştirmeden dolayı kınadı. Sırf seçim kazanmak adına partiyi küçülttüğünü ve bunun için her türlü ayak oyunu yaptığını söyleyen Ali Gümrük, 400 delegenin 170'i sandığa zor geldi. Salon misafirlerle doldu. Küçük olsun, benim olsun mantığı, partiye zarar veriyor, dedi.

TEŞEKKÜR VE TEBRİK

Sakarya İli Hendek İlçesi İyi Parti Teşkilatı 3. Olağan Kongresine katılan Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ümit Dikbayır başta olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Selçuk Kılıçaslan'a, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanımıza, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar'a, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Musa Akıcı'ya,Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı'ya,Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel'e, Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran'a, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca'ya, 14 Nolu Kamyoncular  Kooperatifi Başkanı Hasan Ayar'a, Sivil Toplum Örgütlerine, Parti Delegelerimize, partimize gönül vermiş gönüldaşlarımıza, dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı olmak üzere, şahsım ve dava arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu kongreye katılan delegelerimizin yeterli oyunu alarak başkan seçilen Fatih Bayındır ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

KINAMA
Teşkilatımızın kuruluşundan bugüne değin kurucu delege ve bunların taşıdığı değerlere sahip çıkılmadığı gibi ayrıştırıcı, ötekileştirici ve bölücü bir dil kullanılması çok üzücüdür. Bu zihniyeti ve buna engel olmayarak büyük kopuşların önüne geçemeyip; duymadım, bilmiyorum tarzında olan şahısları ve düşünceleri, dava arkadaşlarım ve gönüldaşlarım adına kınıyorum.

HER TÜRLÜ AYAK OYUNU

Seçimi kazanmak için her türlü ayak oyununu mübah gören bir zihniyet, diğer arkadaşlara saygı göstermeyen anlayış, seçimin eşit şart ve adil imkanlarda yapılmasını engellemiştir. Bu düşünceye müdahele etmesi gereken kişilerin bu oluşumlara duyarsız kalması, parti içi demokrasiyi ve herkese eşit mesafeli olma ilkesinin hiçe sayılmasına vesile olmuştur.

400 DELEGENİN 170'İ KONGREYE ZOR GELDİ

İktidara yürüyen bir partinin 100 bin nüfuslu bir ilçede 1050 üyesi, 400 delegesi ile gerçekleşen kongreye 170 delegeyi anca getirebilmiş olması başarısızlıktır. Bunun arkasındaki gerekçeleri sorgulamayan meydanın hınca hınç doldurulması gereken durumda salonu dahi dolduramayan bir yönetimi ve bu başarısızlığı sorgulamayan "Olması gerekeni değil de olan kadarını büyük başarı gören" ve övünen zihniyeti "Az olsun benim olsun " düşüncesi ile parti ve teşkilatı belirlenen formatta tutmayı amaçlayanları partimiz ve gönüldaşlarımız adına uyanmaya davet ediyoruz.
Temennimiz odur ki; yetkisi, etkisi, söz söyleme hakkı olan kişilerin barıştırıcı, birleştirici ve bütünleştirici bir üslup ve anlayış ile sürece müdahil olmasıdır. Bu vesile ile partimizin ilçemiz ve ülkemizde hakettiği yere iktidara gelmesidir. Bu yolda dava arkadaşlarımızın, gönüldaşlarımızın ve partililerimizin gerekli çalışma hassasiyeti göstereceğine inancımızın tam ve sonsuz olduğunu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Sakarya Hendek İyi Parti Siyaset İyi parti kongre hendek gerçek haber hendekgerçekhaber gündem güncel